- arkadaslar prototype oynuyorum bilgisayarim biraz eski olsada oyunu ilk 10 dk boyunca sorunsuz cam gibi oynuyorum nedense ilk 10 dk dan sonra oyun kasmaya basliyor sizce bunun sebebi ne olabilir ?
simdiden tesekkur ederim.
Prototype Aşırı Kasma Sorunu (sonradan kasiyor)
- 1
- 2
Kasıyor derken ne gibi değişiklikler oluyor donma falan mı?
hafiften donma gibi nasıl desem resim resim oluyor oyle diyeyim size
İşlemciden kaynaklanabilir çok ısınıyorsa genelde bu tür problemler olabilir.
hmm . peki bu problemi çözebilirmiyim ? daha dogrusu nasıl çözebilirim ? (yorumunuz içinde tesekkur ederim :) )
hmm . peki bu problemi çözebilirmiyim ? daha dogrusu nasıl çözebilirim ? (yorumunuz içinde tesekkur ederim :) )Önemli değil.Laptop mu kullanıyorsunuz?Eğer öyleyse bir soğutucu alabilirsiniz.Ya da oyunu düşük ayarlarda oynamayı deneyin.Bilgisayarınız oyun esnasında gerçekten çok ısınıyor mu?
ben masaustu kullanıyorum. ilginctirki benım ekran 1400*900 oyunu dusuk cozunurlukte oynarsam 800*600 orn oyun 1400*900 den daha fazla kasiyor ki 1400*900 de hic kasmadan 10-15 dakika oynayabiliyorum ondan sonra olan oluyor bende anlayamadım. ısınıyor ancak o kadar çok ısınmıyor .
ekran kartını 2-3 dk once guncelledim digerlerinide birazdan guncellemeyi denerim
bendede tam tersi once akici sonra donucu ^^
Çıkıpta ekran kartını soran hiç olmamış :)
Tamam ordan konuşmaya devam edebiliriz :)
RADEON HD 4650 1 GB DDR 2 agp giris :) soyledigim gibi bilgisayarim biraz eski ama yeni oyunları çalıştırıyor ^^
Bu kart orta seviye çok sorun çıkartmaması lazım ben HD 3650 ile bu oyunu oynamıştım.
4650 AGP ve Prototype :)
Hangi ayarlarda oynuyorsun ? AA ve AF açmamışsındır umarım :))
valla okadar detayla bakamadım ama ortaydi galiba zaten benim bilgisayarim aa yi kaldırmaz direk donardi ^^ :) ama ilginctirki oyunun ilk 10 dakikası çok guzel seri geciyor :D takılddıgım yerde burasi acaba ne yaparsam oyun hep busekilde gider :) konuya katıldıgınız için sizede ayrica tesekkur ederim :)
10 dk.'ye kadar normal sonrasında vurdulu kırdılı yere girersen FPS yerlerde sürünür :)
Tüm ayarları düşür ve oynadığına şükret :)
:D bunu deneyecegim ^^ yardimci olan tum arkadaslara çok tesekkur ederim :)
Saol valla gözlerim yaşardı doğrusu
bu arada galiba sorunu buldum oyun esnasinda bir cizirti geliyor o nezaman gelirse ondan sonra kasmaya basliyor galiba ses driverlerinden dolayi ^^ :D
- 1
- 2