arkadaşlar prototype oyununu ilk yüklediğimde 1440 x 900 ayarlarda oynayabiliyordum.Fakat nedense son 1-2 gündür 1440 çözünürlüğü silindi gözükmüyor.19 inch monitörde oynuyorum Ekran kartım Atı Radeon Hd 5550 2 gb sorun nerdedir acaba yardımlarınızı bekliyorum şimdiden teşekkürler...
Prototype Çözünürlük ayarları !!! acilll yardımm
Kapalı Hesap
Teşekkür Sayısı: 40
2,851 mesaj
burda sorun ya oyun kurulumunda ya da driver silinmesinde.eğer bilgisayarın masaüstünü kendi çözünürlüğüyle aynı yapabiliyor isen belgelerimde prototype i oynadıysan biraz savesini al ve silip tekrar kur.sorun çözülür
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 0
334 mesaj
bu recep baltaş hep boyledir zaten adama bak ya sanane adam almış işte kartı sana yardım etmek düşer .........
hani adam almadan önce gelip sorsa bu kartı oyle bi yorum yaparsında
adam almış artık sen karta yorum yapıyorsun kartı iyi işte oyun oynayacaksada üst düzey oynamaya ne hacet istediği oyunlarıda full de açıyormuş tamam işte
Kapalı Hesap
3,337 mesaj
bu recep baltaş hep boyledir zaten adama bak ya sanane adam almış işte kartı sana yardım etmek düşer .........recep abime laf yok lütfen recep abime saygılı olalım kendisi çok iyi birisidir benim steam hesabımı kurtardı allah razı olsun recep abiden
hani adam almadan önce gelip sorsa bu kartı oyle bi yorum yaparsında
adam almış artık sen karta yorum yapıyorsun kartı iyi işte oyun oynayacaksada üst düzey oynamaya ne hacet istediği oyunlarıda full de açıyormuş tamam iş
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 62
2,471 mesaj
İşlemci olmasa hiç oyun açamassın
Monitörün çözünürlük ayarlarıyla oynamış olavilirsin mesela 1440dan daha düşük bişeye ayarladıysan oyundan silinmiştir bi kontrol edin.ama yeni format attm ve driverı sıfırdan kurdum çözünürlük ayarlarıda 1440 x 900 format atmadan önce oyunu ilk kurduğumda 1440 çözünürlüğü vardı bi an kyboldu fortmat çare olur sandım ama yinr olmadı driver da sorun yok çözünürlük 1440 ta ama prototype oyununda yok arkadaşlar yhaa :s
Taze Üye
3 mesaj
bende de aynı sorun var 1280x800 üstüne çıkmıyor çözünürlük bir yardım etseniz :/