Chip forumda , dışarda , başka forumlarda hep süper oyun yılın oyunu çok zevkli diye yorumlara dayanamayıp aldım sayesinde hayatımını üçüncü bozuk çıkan orjinal oyunuyla karşılaştım ve değiştirdim her neyse şimdi oynuyorum oyun grafik olarak falan üstün bir oyun değil ama çok zevkli bir oyun ona şüphe yok ama oyunda benim dikkatimi çeken hiç ölme diye bir durumumuz yok en zorda bile rahatça füzelerin bombaların arasına dalıyorum çıkıyorum bu da heyacanı düşürüyor ayrıca oyunun bana göre en büyük eksisi oyunda vurma çarpma kırma hissi yok eski atari oyunları gibi bize hissettirmiyor oldukça hissiz bir oyun benzeri X-men Wolverine de ki vurma hissi pek yok bu da oyunu sadece canı sıkılınca oynancak bir oyuna dönüştürüyor.Baktığım zaman başka pek böle bir eleştri duymadım sadece kötü , iyi bir oyun değil , süper oyun gibi yorumlarla karşılaştım süper oyun olduğuna dahil yorumlar oldukça çoktu bende gittim aldım ama paramın tam karşılığını verdiğini düşünmüyorum oldukça kolay ve hissiz yapısı sayesinde sadece can sıkıntısında 'bi açıyım dağıtıyım' dencek bir oyun olmuş.
Prototype Eleştri.
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 0
188 mesaj
Ben arada ölüyodumda şunu eleştirsene hep aynı şey aynı şey aynı şey oyunda yok etmen gereken binalar bi süre sıktı bu sonunda dana gibi büyük bişeler öldürüyon falan filan..
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 1
5,671 mesaj
binalara tırmanırken, hayvan gibi koşuyor adam. ve bıraktığı izler hiç gerçekçi değil. benden grafik ve oynanabilirlikten kalıyor. sesler ehh.
bitirdim oyunu güzel..özellikle strese bire bir=)özellikle adamı tutup duvara tırmanırken bayrak direği gibi sallaması fln güzel bence..pişman değilim ..grafikler gerçekten dandik ama zevkli
Son Düzenleme: KuR_SaD ~ 14 Kasım 2009 11:37
OP Üye
Teşekkür Sayısı: 1
89 mesaj
normalde böyle bir konu için forumda boşu boşuna konu açmam ama herkesin ölüp bittiği tavsiye ettiği oyunun böle çıkması beni şaşırttı.