EVET ARKADAŞLAR İKİSİDE OYUN DÜNYAMIZ İÇİN HARİKA YARATIKLAR, XBOX-360 KENDİNİ GÖSTERDİ PS-3'ÜNDE GELMESİNE RAMAK KALDI .AMA ÖNEMLİ OLAN SİZLERSİNİZ ACABA HANGİ KONSOLU KENDİNİZE UYGUN GÖRDÜNÜZ
PS-3 vs XBOX-360
Bu ayki Level dergisinde X-BOX incelenmiş. Orada okuduklarıma göre ben olsam PS3 beklerdim. Ama Türkiye'ye geliş tarihi henüz belli değil. Bir de yeni nesil konsollardan zevk alabilmek için mutlaka HDTV'ye sahip olmak gerekir. PS3 tahmini fiyatı 700-800$ olsa, kaliteli bir HDTV de 3000$ dan fazla. Oyun oynamak için çok fazla...
ikiside boş gittik ilk çıktığı zaman aldık hiç bir farkı yok xbox360'ın 2007 bahar'a kadar bekleyip yeni revizyon x3 alın bence
ps3 zaten boş ve gereksiz bi konsol
Benim Tercihim Nintendo Wii
aslınada beni ençok ilgilendiren sadece kullanacakları teknololojileri değil çıkacak olan bomba oyunlarıdır.
Beyler allah sizi inandırsın xbox 360 da bir GEARS OF WAR oyun içi vidyosu gördüm utkum tutuldu harikaydı ya muhakkak görmelisiniz
TT06PS3 ilç çıktıığında alacağım param hazır:),geriye bir HD-TV kalıyor onuda çekilişten kazanırım bi yerden:)Sen planı şimdiden yapmışsın. Ne diyim bol şans
YA GERÇEKTENDE YENİ NESİLLERİN HD TV YE MAHKUM OLMALARI KÖTÜ BİRŞEY AMA NE YAPALIM ANCA O ÇÖZÜNÜRLÜKTEKİ EKRANLARDA ADAM GİBİ OYNAYABİLİRİZ OYUNLARI
bu konsollardan herhangi birini almadan çıktıktan sonra biraz bekleyin derimm
sen bi yan konuda ps3 satmaya çalışan kişi değilmisin ???
Simdi ps3 xbox aldık diyelim 3000$ ekstra gömmeden elimizde ps2 den farklı birşey yok o zaman niye ps2 almayalim.Bu bir.
İkincisi hd ye 3000$ gömecegime gider crossfire li x1900xl li 2 gb ramli babalar gibi bir sistem alır artan parayla 22 inc ekran alır yemisim xbox ini diyip biraz bekleyip xbox oyunlarını bilgisayarımda babalar gibi oynarım. bu iki.
Son olarak gerçekten bilgisayarımın bana verdigi zevkten daha fazlasını alabilcegime inandıgım tek konsol nitendo wii (revulotion).Yenilik diyorsanız asıl bu konsolda.Elinizde ki kumandanın her hareketini bir kılıcın hareketi gibi algılayan baska hangi konsol var? ve 200$ altında bir fiyattan cıkması bekleniyor. bu da üççç.
gerçekten haklısın yıllardır oyuncuların hep yakındığı bir konu vardır oda pc de oyun oynamanın gerçekten çok pahalı olması şimdi yeni nesillerle bu olay değişecek ve gerçekten bir hd tv en azından 2500 dolardan başlıyor yani artık konsollardada oyu oynamak eskisi kadar ucuz değil
Mdgikiside boş gittik ilk çıktığı zaman aldık hiç bir farkı yok xbox360'ın 2007 bahar'a kadar bekleyip yeni revizyon x3 alın benceÖncelikle hocam PS3 ne zaman çıktı da sen ne zaman gereksiz buldunda.Ne zaman test ettinde ne zaman kenara koydun.Blue Ray nedir bilirmisiniz acaba? Yada "HD Gaming" diye bir terim duydunuz mu?
ps3 zaten boş ve gereksiz bi konsolBenim Tercihim Nintendo
Tek kelimyele o kadar emek verilen bir konsola laf atmak kolay olabilir...Ama önce denemek lazım.
yo böyle birşey yok ikiside gerçekten oyun dünyamızın kural ve sınırlarını değiştirecek o kesin ya bişey soracam bazı forumlarda dikkatimi çekti aranızda xbox 360 olan var mı
Recep BaltaşBlue Ray nedir bilirmisiniz acaba? Yada "HD Gaming" diye bir terim duydunuz mu?Recep hd biliyorum ama açıkça dediğim gibi ps3 veya xbox oynayacam diye bir tv ye 3000$ vermekde akıl karı değil.Açıkcası hd yi şuan çoğu insanın görebilceğini sanmıyorum.(laptop'a bağlamak haricinde 1500$ hd li laptoplar)Tek kelimyele o kadar emek verilen bir konsola laf atmak kolay olabilir...Ama önce denemek lazım.
Buna çok rahat bir şekilde gücü yeten arkadaşlar zaten xbox la ps3 birlikte alır.
Bense 3000$ olsa yemisim ps yi gidip kendime honda shadow motorumu alırım. 600cc [LoL]