Arkadaşlar ps2 alacağım fiyatları fazla uçuk olmayan istanbul Avrupa yakasında bildiğiniz mağaza varsa yazabilirmisiniz (sıfır alıcam) Cevaplarınıza ihtiyacım var
Ps2 Alacağım yardım
Ben şahsen alma derim. Alacaksan güvenilr ikinci el al. Çünkü; PS2'nin zaten modası geçti bir de sıfır alırsan zarar etmen muhtemel yeni teknolojiler karşısında. Ama yine de sen bilirsin tabii ki...Biliyorum dostum ama bilg oyunlarını bıraktım 3 de biraz masraflı oluyor 2 alıcam 2 el almim diyorum zaten arada pek fark olmuyor sıfır alam bari hiç yoktna garantisi olur hemde daha güvenilir diye istiyorumSon Düzenleme: By_Kert ~ 03 Aralık 2009 14:11
İstanbulda Khalkedon'u düşünebilrsin. Pspvadisi.com da Khalkedon alışveriş bölümüne girerek bilgilere sahip olabilirsin :)
Benım bulundugum semtde [pangaltı] oldukca saglam ps2 magzaları vardır..Sahsen bende ordan amıstım 0 280 TL di..Pazarlık ettim 260 TL'ye aldım Ve yaklasık 3 sene oldu...Halen zevkle oynuyorum...Ve makinede su anadek hiç bir sorun yasamadım istediign gibi kullanabilrisin 2 gun acık bırak hiç bi sey olmuyor...İstersen yardımcı olabiliriz...Biz kaç kişi gidip Satıcıdan fiyatı dusurmek ıcın elimizden gelenı yaparım..Saten tanıdık bişeyer yapar sanırım...
arkadaşlar bende ps 2 alıcam hdd li 2. el bşy sahibinden comda fln bi kaç kişi modası geçmiş elinde kalır diyo doğrumu bide ps2 oyunları üretimi durmuşmu yada ne zaman duracak acilLL yanıt malum ps3 fiyatları masrafı kolları oyunları pahaLıYa patlar o yüzden ps2 yi tercih ettim ps2 nin oyun üretimi ne zaman dururki bana göre 2012 2013 te fln yanlışmıyım arkadaşlar :S
arkadaşlar bende ps 2 alıcam hdd li 2. el bşy sahibinden comda fln bi kaç kişi modası geçmiş elinde kalır diyo doğrumu bide ps2 oyunları üretimi durmuşmu yada ne zaman duracak acilLL yanıt malum ps3 fiyatları masrafı kolları oyunları pahaLıYa patlar o yüzden ps2 yi tercih ettim ps2 nin oyun üretimi ne zaman dururki bana göre 2012 2013 te fln yanlışmıyım arkadaşlar :HardDisk li PS2 duymadım ama vardır belki. İkinci el alacağına makul fiyatlarda 250 TL gibi 0 PS2 'ler mevcut. Bence 0 al temize hallet. Oyun konusundada 10 yıldır oyun üretimi durmayan konsolun biraz daha devam eder. Sıkıntı yaşamazsın, yanlış söylentileri duyma bile.* İyi GünLeR...
http://www.hepsisony.com/?urun-d ... _Oyun_Konsulu_.html
burdan ucuza alabilirsiniz.