arkadaşlar bende ps2 yunları var bu oyunları pc de oynayabilirmiyim oynayabilirsem nasıl oynarım
ps2 oyunlarını bilgisayarda oynanırmı?
Aslında pek pratik bir şey değil. PS gibi tam anlamıyla oyunlar çalışmaz. Muhtemelen kasma meydana gelir. Ayrıca biraz baktım son derece uzun ve karmaşık işler anlatılmış. Google'da ilgili aramayı yapıp çıkan sonuçları inceleyebilirsiniz.
ama ps2 ile aynı zevki verir mi?
emulatör denilen olay ile oynarsan çok kasacağını düşünüyorum ( denemiştim )
Oyunlarin listesi var ve tavsiye edilende donanim var. sitesinden ulasabilir ve bakabilirsiniz.
Evet düzgün calisan oyunlar Ps2 ile ayni zevki hatta fazlasini veriyor (Görüntü kalitesi artirma, cözünürlük vs vs gibi olaylar mevcut)
Bazı oyunlar PCde çalışıyor.Onların kutularında yazıyor
Biraz olmuş konu açılalı ama yazayım gene de :P Elimdeki bin küsür oyundan en sevdiklerimi denedim iso yapıp. Elinizde güzel de bir joystiğiniz varsa hakikaten yükleme süresi, kayıt ve hile kolaylığı ile PS2'den çok daha zevkli hale geliyor bilgisayarda :) Ortalama bir donanımla ps2 hızında, az iyi sistem ile de 2-3 kat daha hızlı çalışıyor oyunlar. Bazılarında grafiksel sorunlar oluyor standart emulatör ayarlarıyla ama birkaç seçeneğe tıklandığında düzeltilebiliniyor. Yani diyebilirim ki PS2'yi tam olarak emule edebilmişler artık bilgisayara. Çoktan 3'ü de ederler diye düşünüyordum ama yavaş ilerliyor malesef bu emule işi. Yoksa şu an kullandığımız hem işlemciler, hem ekran kartları mevcut ps3'ün donanımını 10'a katlıyor. Bakalım, 1-2 sene sonra adam gibi bişiler çıkacaktır onda da ;)
Sitesindeki son resmi sürümü kullanırsanız evet, ancak aşağıdaki günlük sürüm güncelleştirmeleri ile henüz sorun çıkartan bir oyuna rastlamadım.
Hayır çalışmaz.Bilgisayarınkide ps2 de çalışmaz.
Kardesim ben çok ugraştım ne programlar geçti elimde ne emülatörler eskittim :D Benim ps2 yoktu ama fena halde god of war oynamak istiyordum ama ps2deki performansı bekleme derim bilgisayarda o kadar verimli olmuyor bence biraz para biriktirip kendine playstation 2 al veyada ben gibi sadece 1 veya 2 oyuna taktıysan kafanı ps2 kirala veya arkadaslarında veya tanıdıklarında varsa ödünç iste :) Gerçekten gidipde bilgisayarında ugraşma derim :D