ps2 yardım lazım

hally22
03-09-2009, 12:57   |  #1  
OP Taze Üye
Teşekkür Sayısı: 0
2 mesaj

merhabaarkadaşlar elimde bir adet ps2 slim var.. makina arkadaştan hediyegeldi(2.el) onların evdeyken pes2009 u sorunsuzca oynadım..makinayı evegetirdim çatım hevesle taktım cd yi ama bir de ne göreyim ilk baştaplaystation 2 yazısı geldikten sonra makina kendiliğindenkapandı(kırmızı ışık) bir daha açtım yine aynı şey oldu.. sorun lazergözdedir diye tahmin ettim pamuk ile temizledim fakat bir sonrakiaçışımda playstation yazısı bile gelmedi. açma tuşuna basıyorum tam fansesi duyuluyor açıldı heralde diyorum kapanıyor kırmızı ışık yanıyor...içindeki lazer kızaklı.. kızağında bir sorun yok.. lazer kızğıyukarıdayken cdyi takıtığımda kapanınca lazerm kızağı yerine oturmuşvaziyette oluyor.. sorum acaba ki sorun yolda gelirken çarpmışolabilirim ayağımla falan içinde hassas bi bişeyler mi oldu ki? yadalazer gözü mü bozdum yada fandan mı bozukluk var bi nedir bu yabelasını versin...  lütfen yardımcı olun arkadaşlar ama anlayan arkadaşlar yorum yapsın...
                                                                                                                                                                                        [/url]                                                                                                        [url=http://www.oyuncehennemi.com/report.php?p=3820739]                                                                                                                                                

Dioxid
04-09-2009, 13:20   |  #2  
Yıllanmış Üye
334 mesaj

Kullandıgın her alet orjinalmi.. ? Mesela AC adapter fln orjinalmi oyksa 1 volt düşük olan ps1'in adapterimi...Bence adapterle alakalı...ısık yanıpta oyun acılmıyorsa adapterle alakalıdır heralde... Yenı alınmış bie adapterle dene istersen ....

hally22
05-09-2009, 14:40   |  #3  
OP Taze Üye
2 mesaj

ışık yanıpta değil her alet orjinal evet.. makina açılıyor ps2 yazısı da geliyor daha sonra oyuna tam girecekken yada mesela maça girecekken kırmızı ışık geliyor ve kapanıyor.. çipten de sorun olabilir fandan da sorun olabilir lensten de.. voltaj ve kablolardan bir sorun yok çünkü system browsing yazısı yani cd takılı omadı ğı zaman çıkan yazıyı beklettim yaklaşık 1,5  2 saat kapanmadı yani kırmızı ışık gelmedi... acaba sorun nerden kaynaklanıyor?