Öncelikle hayırlı olsun, güle güle kullanın.
Aldığınız monitörü daha önceden görmüştüm ama pek ilgilenmedim. Merak ediyorum görüntü kalitesini ekran parlaklığını falan, acaba rica etsem fotoğraf koyabilirmisiniz ? Birde hangi özelliklerinden dolayı memnunsunuz yada değilsiniz ? Yardımlarınızdan dolayı şimdiden teşekkür ederim.
Tepki süresi tatminkar.
Blur etkisi oldukça azaltılmış. 1366-768 çözünürlükte kullanıyorum bozulma görülmüyor.
3 adet girişi var HDMI, DVI ve VGA Çoğu arkadaş ilgilenmesede bu girişler oldukça önem taşımaktadır. Benim için DVI önemlidir.
Monitör driver CD si verilmiş (Satın alırken özellikle sormuştum) Diğer hiçbir monitörde driver cd si verilmediği için vazgeçmiştim. Çoğu arkadaş önemsemese de driverler önem taşımaktadır.
Kontrast oranı oldukça tatminkar. Işık akısı 300cd/m olduğu için yakın mesafede kullanım gözleri rahatsız edebiliyor. Bu durumu Kontrast ve parlaklığı %25 lere çekerek hallettim.
Estetik ve dizayn çok hoş düzgün hatlı ve hoş duruyor.
LED aydınlatma olduğu için enerji tasarrufu sözkonusu.
Şu an diğer bilgisayarımda olduğum için fotoğraf koyamıyacağım ama daha sonra hem ekran görüntüsünü hem de monitörün dışardan görüntüsünü koymaya çalışırım.