arkadaşlar konuyu doğru yeremi açtım bilmiyorum ama sizlere bişey danışmak istiyorum.
ben pes serilerini sürekli orjinal alan ve online oynayan biriyim.Bu yüzden de sağlam bir joistik almak istiyorum.
Aklımda sony ps3 kolu almak var,yani kısacası ps3 kolunu pc de kullanabilirmiyim sizlere danışmak istedim,yardımlarınızı bekliyorum...
ps3 kolu pc de kullanılır mı ?
Daha önceki konunda da belirttim.
PS3 için alırsan aparatları var onların ayrı satılıyor (Bazılarının içinde verebilir)
PC için alırsan PS3 de kullanmak için aparatı verilir ya da kablo ile birleşik ikinci bi kabo olur.
Mesela böyle birşey büyük olan ucu PS3 koluna bağlanıyor USB de bilgisayara :)
Atilla onlara hiç gerek yok. PS3 kolunda wireless var. Kablosuz kullanılabiliyor.
Tabi bi ps3 koluna 100Tl verilmez
Wireless PS3 de çalışmıyor mu sadece ? PC de nasıl çalıştıracaksın alıcısı felan var mı :))
Çalıştırılıyor. Bluetooth adaptör yardımıyla çalıştırılıyormuş . Ben internetten araştırdım ama baya bi işlem gerekiyor. Tak çalıştır olmuyormuş.
Kim uğraşcak onla ya al kabloluyu kullan sanki 30 metreden oynuyorsun en fazla 3 metre :D
Aynen ama kablolu kullanmak da tak çalıştır olmuyormuş. Windows 7 de bile emulator gibi bi şey kuruyormuşsun