arkadaşlar oyun oynamak için pc mi yoksa ps3 mü.ekran kartı anakart işlemci v.s 2 3 senede bir donanım değiştirmekten bıktım.ps3 te o problem yokmuş.ben pcyi oyun ve internet dvd amaçlı aldım.acaba internet ve dvd için ucuz bir sistem toplayıp sonra oyun amaçlı ps3 mü alayım.parça değiştirme derdin yok al kullan yorumlarınızı bekliyorum
ps3 mü pc mi
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 0
1,233 mesaj
Oyun için XBOX 360 öneririm ama internet için ve dvd için birşey diyemiyeceğim.Ayrıca DVD derken film DVD'simi?
Yıllanmış Üye
334 mesaj
arkadaşlar oyun oynamak için pc mi yoksa ps3 mü.ekran kartı anakart işlemci v.s 2 3 senede bir donanım değiştirmekten bıktım.ps3 te o problem yokmuş.ben pcyi oyun ve internet dvd amaçlı aldım.acaba internet ve dvd için ucuz bir sistem toplayıp sonra oyun amaçlı ps3 mü alayım.parça değiştirme derdin yok al kullan yorumlarınızı
Ps3 için şimdi para vermek içinden geliyorsa bence direk al ama bekleyıp fiyatın azalmasını yada chıp cıkmasını beklersen daha kağarlı olur....[2 3 senede bir donanım değiştirmekten bıktım]Snn derdin gibi malesef diger PC kullanııclarınında derdi aynı sekilde.....Bence biraz bekle Sonra Ps3 al derim...Xbox a bence para verme Bozulursa işin zora girer...Sahsen tanıgıdıgımın bozukdu..Elinde kaldı...
arkadaşlar oyun oynamak için pc mi yoksa ps3 mü.ekran kartı anakart işlemci v.s 2 3 senede bir donanım değiştirmekten bıktım.ps3 te o problem yokmuş.ben pcyi oyun ve internet dvd amaçlı aldım.acaba internet ve dvd için ucuz bir sistem toplayıp sonra oyun amaçlı ps3 mü alayım.parça değiştirme derdin yok al kullan yorumlarınızıPlayStation 2'de HDD'nın çıkmasıyla ve internete girilmesiylebirlikte bence şu an bilgisayara en büyük rakip PS2 ve PS3'dür. +SenedeBilgisayara 10 tane oyun ya çıkıyor ya çıkmıyor... ama PSdünyasıtamtersi.
OP Yıllanmış Üye
262 mesaj
tavsiyen için teşekkür ederim.2 3 sene daha parca değiştirmeden devam edeceğim.ondan sonra onu internet v.s amaçlı kullanıp ps3 veya daha farklı oyun konsolu alacağım
Ps3 için şimdi para vermek içinden geliyorsa bence direk al ama bekleyıp fiyatın azalmasını yada chıp cıkmasını beklersen daha kağarlı olur....[2 3 senede bir donanım değiştirmekten bıktım]Snn derdin gibi malesef diger PC kullanııclarınında derdi aynı sekilde.....Bence biraz bekle Sonra Ps3 al derim...Xbox a bence para verme Bozulursa işin zora girer...Sahsen tanıgıdıgımın bozukdu..Elinde kaldı...
Yıllanmış Üye
334 mesaj
Yıllanmış Üye
126 mesaj
Yıllanmış Üye
126 mesaj
nasıl elinde kaldı? tamir etçek bir yer yok mu?
Yeni Üye
20 mesaj
Ps3 al oyunları pahalı ama çok daha kaliteli.bunu bil ve de ex. oyunları saymıyorum bile gran turismo 5 killzone 2 sonra uncharted 3 tek geçer.