Cerrahi bir müdahaleyle fazlalıklarından kurtulan PSP Slim & Lite'ı takiben SONY, PS3'ü de operasyona gönderiyor.Tasarım olarak böyle bir yeniliğe gidilmesinin dışında alınan duyumlardan biri de sabit diskin daha yüksek kapasitede olacağına dair.Sonbahar gibi lanse edilmesini bekliyoruz ki bu güzel bir haber olucak.Ama yeni almış olanlar için hayal kırıklığı yaratacağı da kesin.
PS3 Slim & Lite Geliyor!
PS3 'ün de Grill
olabileceğini resimlerle görelim PS 3 e kabuk görünüm'e gerek kalmıyor..
Birlikte pastalarını yiyelim.
Ben'de XBOX 360 alıcam valla niye yalan konuşayım
eninde sonunda nasıl Microsoft Windows xp,vista ile piyasaya hakim oldu ise yine oyun konsullarındada XBOX 360 ile piyasaya hakim olacağını düşünüyorum...
Belkıde oyunları sayesınde bu olabılır. Ama PS3'ü yabana atmamak gerekir. Xbox'a daha yenı Blu-Ray surucu gelecek. Ps3'te bu zaten gelıyordu.
valla ben XBOX360 aldım en sonunda ve kurtuldum...bi oynayın grafikleri görün birdaha PC de oyun oynamak istemezsiniz:)
suat666PS3 'ün de GrillArkadaşım senin anlamadığın tek sabit düşünce ne biliyormusun X BOX 360 ben konsol almana birşey demiyorum ama X BOX 360 Sony PS3 ün yanında hiçbirşey olamaz bunu unutma şuan en kral ekran kartı ile bile 3 tanesiyle görüntü elde edemediler GT5 görüntüsüne ulaşmak için PS3 olması gerekiyor....
olabileceğini resimlerle görelim PS 3 e kabuk görünüm'e gerek kalmıyor..Birlikte pastalarını yiyelim.
Ben'de XBOX 360 alıcam valla niye yalan konuşayım
eninde sonunda nasıl Microsoft Windows xp,vista ile piyasaya hakim oldu ise yine oyun konsullarındada XBOX 360 ile piyasaya hakim olacağını düşünüyorum...
Arkadaş haklı Erdem Ps3'un grafıklerı gerçekten cok ıyı bırde HDTV'ye bağladınmı OFFF dıyorum tek geçiyorum..
sony bu pazarlama stratejisine baya alıştı ya.. önce kalın ps çıkartıyo millet abanıyo, sonra tıraşlayıp yenisini sunuyo...
Borga-xArkadaş haklı Erdem Ps3'un grafıklerı gerçekten cok ıyı bırde HDTV'ye bağladınmı OFFF dıyorum tek geçiyorum..Teşekkürler dostum,gerçekleri söylemek ve öğretmek her zaman 1 adım ileri götürür.Sony PS3'ün üstüne bir konsol tanımıyorum GT5 Full ve Killzone 2 çıksın ozaman grafik seyredeceğiz ve işte ps3 ün gerçek gücünü görmüş olucağız o oyunlardaki grafik insanı şaşırtıyor.
GTBlackTeşekkürler dostum,gerçekleri söylemek ve öğretmek her zaman 1 adım ileri götürür.Sony PS3'ün üstüne bir konsol tanımıyorum GT5 Full ve Killzone 2 çıksın ozaman grafik seyredeceğiz ve işte ps3 ün gerçek gücünü görmüş olucağız o oyunlardaki grafik insanı şaşırtıyor.Öncelikle merhaba demek istiyorum.Sony PS3'ün üzerine bir konsol tanımıyorsunuz ancak Sony bunu tam anlamıyla verebildi mi?Tabiki hayır.Ortalıkta bir Killzone 2 muhabbeti geçiyor.Benim için oyun demek zevk,eğlence demektir.Grafik demek değil.Zamanında ne kadar çok PC upgrade yaptığımı herkes biliyordu tam bir grafik canavarına dönüşmüştüm ancak;XBOX360 aldıktan sonra fikrim değişti ve ardından oyunun grafikten ibaret olmadığını anladım.Oyunun demosu 70$ olan(Gran Turismo 5) ve 2009'da çıkacak oyunu yine erteleyen Sony Playstation 3'ün üstüne konsol yok mu diyorsunuz?
Herkesin dilinde bir Uncharted bir GT5 bir KZ2 sarmış gidiyor.Ama kimsede demiyor ki aga bu nedir.
Saygılar.
Borga abi yorumun için ayrıca teşekkür ederim
ps3 te nfs prostreet in bile kasmalar yapabiliyor buna rağman sadece ortalıkta dolanan iddialarla ps3ü göğe çıkarmak yanlış bence xbox360 grafik olarak biraz daha başarılı ama pc nin grafikleri taartışılmaz bile ama oyun oynayacaksınız konsol daha mantıklı
Ps3 var tüplü tvde bile manyak gösterio playstation home gibi eklentileri de cabası internet browser playstation storeden bedava demolar ooooo
aynı benim gibi 9 mart'ta al 1-2 ay sonra slim :)
Slim geliyor Eylül başında :)) bence kesinlikle slim almasın hocam. İnanılmaz ucuz bir fiyat ile geleceği söyleniyor, blueray falan olucak. oyun,film, müzik vesaire... şaşma derim ben..:))))
@berke fiyatın 800 ya da 900 olacağı söyleniyor.. Kuvvetle muhtemel böyle olacak. Bu da demek oluyor ki gerçekten babamı kandırıp alabilceğim anlamına geliyor. Hem zaten elektrik harcama performansı da inanılmaz bir şekilde azalmış, yani çok fazla kullanacak biri için elektrik tasarrufu bile başlı başına bir kar demek benzer ürünleri için... Bir hafta falan kaldı beklemedeyiz ailecek :)))