PS3'te sürücü sesi sorunu

kopur
08-08-2011, 00:31   |  #1  
OP Taze Üye
Teşekkür Sayısı: 0
5 mesaj

Selamlar.... arkadaşlar  ps3'ü daha yeni aldım ama herhangi bir oyunu sürücüye taktığımda sürücüden takur tukur sesler başlıyor hani pc'de sürücüye sürücünün çaıştıramayacağı bir cd takarsınız da sürücü cd'yi çalıştırmak için sürekli cd'yi çalıştırıp tekrar durdurur ya onun gibi mekanik bir ses başlıyor ama oyunda hiç bir sorun yok gayet güzel oynuyorum ama böyle bir sesin olması beni düşündürüyor kafam çok karıştı...

durumu daha iyi açıklamam gerekirse Sanki cd zor dönüyor , aynı aralıklarla cihaz kendini zorluyor ve duruyor. Şunun gibi tak durdu tak durdu

inşallah cevaplarsınız arkadaşlar....

The Best Player
08-08-2011, 00:36   |  #2  
The Best Player avatarı
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 1
238 mesaj

ps3 e sen birşey yapamazsın -garanti dışı- ben olsam garantiye verirdim hem yeni almışsın içim rahat ederdi 
bu arada şunuda söyleyim ps3 içinde disk bırakarak kapatmayın

kopur
08-08-2011, 00:38   |  #3  
OP Taze Üye
5 mesaj
Alıntı: The Best Player  
ps3 e sen birşey yapamazsın -garanti dışı- ben olsam garantiye verirdim hem yeni almışsın içim rahat ederdi 
bu arada şunuda söyleyim ps3 içinde disk bırakarak kapatmayı
garantiye verdim yenisiyle değişti aynı şey onda da var sürücüye kulağımı dayadım vıııı...durdu...vıııı..durdu olarak çıkıyor yukarı da da bahsetteğim gibi zorlanıyormuş gibi birses geliyor

bu sorun daha çok red dead redemptionda oluyor diğer oyunlarda da oluyor ama seyrek olarak mesela herhangibir oyunun ön yüklemesini yaparken de çıkıyor

The Best Player
08-08-2011, 01:26   |  #4  
The Best Player avatarı
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 1
238 mesaj

kardeşim bence konunu donanımhaber/playstation bölümüne aç orda daha çok ps oyuncusu var sorunun üstesinden gelebilirler

Son Düzenleme: The Best Player ~ 08 Ağustos 2011 01:29
kopur
08-08-2011, 10:56   |  #5  
OP Taze Üye
5 mesaj

bu forumda yardım edecek bulamaz mıyım? dhde bir türlü kullanılmayan kullanıcı adı bulamadım problem mi var nedir....