Cell çipi hakkında beklentileriniz neler? Ps3: Hl2 ve doom3 gibi ouynlarla dalga geçecek deniyor.
Daha 3 gb'lık FinalFantasy10 gibi oyunlar 100 saatlik oyun süreleriyle hayli fazlayken, 50 gb'lık ps3 oyunlarıyla sinema sektörü batar diyorum, başkada birşey demiyorum...
Yani yeni nesil konsolların önümüzde ki 3 yıl için pc grafklerini ezeceği bir gerçek, onun için siz bir oyun sever olarak 500 dolarlık ekran kartı mı alırdınız? Cell'li Ps3' ü mü?
Ps3 ve oyun endüstrisi
Bu başlık kilitlidir. Yeni mesajlar gönderilemez veya mevcut mesajlar düzenlenemez.Bence Ps3 vede bilgisayar birbirinden ayrılmalı. Ben hiçbir şekilde Ps yi bilgisayarıma değişmezdim. Bende her ne kadar oyun oynasamda, bilgisayarımı tamamen bir oyun objesi olarak görmüyorum. Ps de istediği kadar internet olsun, oyun olsun, şu ana kadar bana bilgisayardaki tadı vermedi.( bir kaç özel oyun dışında.)
Bu tamamen kişisel görüşümdür, vede herkes farklı düşünebilir. Belki ilerde şu olabilir anten, kimse gidip yeni bir ekran kartına tonlarca para vereceğine, bir tane PS3 alır, bilgisayar monitörüne bağlar( ben olsam öyle yapardım) vede oyununu orada oynar.
Ancak benim Ps de gördüğüm en büyük eksik, yada beni yeterince mutlu edememesi, içerisinde kendi isteklerim doğrultusunda değiştirebilecğim bir program yada masa üstü yok. Ben bazen canım sıkılıyor, birden oyundan çıkıp internetten dolaşmaya yada müzik dinlemeye başlıyorum. Ps de bu mümkün değil.
Ancak oyun oynacak bir kişi, yada bilgisayarı bir Game-Consol gibi gören kişi için tabiiki tartışılmaz birşeydir. Oyunlarda sorun çıkarmaz, takılmaz, yada oyunda ekran kartı yetmezliği çekmezsiniz. Buda tabiiki Ps ye bambaşka bir tad veriyor.
alıntı:
Gönderen : jainaBence Ps3 vede bilgisayar birbirinden ayrılmalı. Ben hiçbir şekilde Ps yi bilgisayarıma değişmezdim. Bende her ne kadar oyun oynasamda, bilgisayarımı tamamen bir oyun objesi olarak görmüyorum. Ps de istediği kadar internet olsun, oyun olsun, şu ana kadar bana bilgisayardaki tadı vermedi.( bir kaç özel oyun dışında.)
Bu tamamen kişisel görüşümdür, vede herkes farklı düşünebilir. Belki ilerde şu olabilir anten, kimse gidip yeni bir ekran kartına tonlarca para vereceğine, bir tane PS3 alır, bilgisayar monitörüne bağlar( ben olsam öyle yapardım) vede oyununu orada oynar.
Ancak benim Ps de gördüğüm en büyük eksik, yada beni yeterince mutlu edememesi, içerisinde kendi isteklerim doğrultusunda değiştirebilecğim bir program yada masa üstü yok. Ben bazen canım sıkılıyor, birden oyundan çıkıp internetten dolaşmaya yada müzik dinlemeye başlıyorum. Ps de bu mümkün değil.
Ancak oyun oynacak bir kişi, yada bilgisayarı bir Game-Consol gibi gören kişi için tabiiki tartışılmaz birşeydir. Oyunlarda sorun çıkarmaz, takılmaz, yada oyunda ekran kartı yetmezliği çekmezsiniz. Buda tabiiki Ps ye bambaşka bir tad veriyor.
Şimdi sevgili Jaina:)
Dİkkat edersen forum oyun endüstrisinde ps3' ün geleceği şeklinde. Yani oyunlardan bahsediyoruz, müzik dinlemek, nete girmek değil. (ki ps3 3 ünüde yapıcak, hiç şüphen olmasın)