ps5 sorunu. Lütfen! :(

cankasifmrt
09-02-2012, 20:09   |  #1  
OP Üye
Teşekkür Sayısı: 1
51 mesaj

Selamun Aleykum. Photos.(ps5) açtığımda açılışta sorun yok ama nedendir bilmiyorum, devam edilen bir çalışma açtığımda bu resimdeki gibi beklememe neden oluyor.Aynı durum çalışmama farklı bir özellik eklediğimdede aynı bu progress. bekliyorum.. Bu da çok uzun sürüyor.İnterne sayfaları arasıda yavaşlamalar oluyor. Donanım özelliklerim yetmiyor değil. Fazlasıyla. Aynı anda 3 tarayıcı kullanırım ve 3'de full aktif, ps5 , Flashcs4 bunlar tam gaz çalışırken sorun yoktu daha önce. Şimdi ps5 'i açtığımda ikinci bir şey açmak imkansız olacak derecede yavaşladı.. Sizce neden olabilir ? Bir yardımcı olabilirseniz sevinirim.Lütfen ama bunun yüzünden çalışmalarım yarım kaldı ve beni bekliyorlar...

Resim upload ettim bir bakınız lütfen :

cankasifmrt
12-02-2012, 09:53   |  #2  
OP Üye
51 mesaj

Kimse yokmu ? çözüm önerileriniz hiç mi yok... :(

IsengarD
14-02-2012, 22:45   |  #3  
IsengarD avatarı
Üye
Teşekkür Sayısı: 0
54 mesaj

Ps5 sürümü diğer ps sürümlerine göre daha komplike bir program, dolayısıylada program açıkken kullandığğı bellek miktarıda yüksek, bu sebeple bir kasma olabilir ama bahsettiğiniz derecede büyük bir kasılmaya sebep olacağını sanmıyorum, bilgisayarınızda virüs taraması yaptırmanızı öneririm, ayrıca malwarebytes gibi güçlü bir casus avcısı program yükleyerek te casuslara karşı bir tarama yaptırmanızı öneririm. eğer kullandığınız ps5 orjinal sürüm değilde internetten yüklediğiniz bir sürümse cracklemeniz gerekmiştir bu crack esnasında da istemeden sisteminize zararlıların bulaşmasına sebep olmuş olaiblirsiniz, tavsiyem öncelikle sisteminizde kapsamlı bir tarama yaptırın. sorun yine düzelmezse büyük ihtimalle ps5i ekran kartınız kaldırmıyordur.

cankasifmrt
15-02-2012, 23:48   |  #4  
OP Üye
51 mesaj

Ama daha önce böyle bir durum söz konusu dahi değildi. Bırakalım bunu birden fazla programlarla çalışma yapıyordum.Neden bilmiyorum bu sorunla karşılaşmaya başladım. Olmazsa diye tekrar tekrar  bir daha tekrar kurdum sistemi...Virüsten kaynaklansa arka arkaya tam 3 sefer kurdum. Ama nafile..Programın bulunduğu arşivdemi var acaba diyorum. Varsa ALLAH etmesin. al başına sıkıntı ve iş. :((

Kapalı Hesap (236590)
04-07-2012, 00:24   |  #5  
Kapalı Hesap
Teşekkür Sayısı: 0
82 mesaj

template klasörünü sil hiç silmediysen ve photshopta uzun  süreli çalışmalar yaptıysan ağırlığı epeyce artmıştır bilgisayarı çok yavaşlatır ... içindekileri sil  ... onlar bir tür kayıt defteri silinmelerinin zararı olmaz eğer bilgisayarını yavaşlatan şey bu olmasa da ... onun dışında performance bilgierine gel ... kullandığın cahce .. arabellek / önbellek alanları yetersiz olabilirmi ? bunları ve oradaki ram kullanımı gibi değerleri  kontrol et... çalıştığın dosya boyutu nedir ?

bir uyarı yazısı geliyormu ya da not responding ( yanıt vermiyor ) tanımıyla karşılaştığın ve bilgisayarının kilitlendiği oluyormu ? açılırken  herhangi br uyarı yazısı geliyormu ? yine de devam etmek istiyormusunuz gibi şıkları olan uyarı yazılarından bahsediyorum ....

eğer konu programın kendisiyle ilgiliyse çözeriz