PSP Alacağım yardım

hodo
01-05-2009, 12:29   |  #1  
OP Taze Üye
Teşekkür Sayısı: 0
17 mesaj

sony psp slim almak istiyorum en uygun fiyatı nerede bulabilirim tv çıkışının olmasını istiyorum psp ler hakında fazla bilgim yok teşekkür ederim SATAN OLURSA İLGİLENİRİM ACİL

Son Düzenleme: Serkan Karadaş ~ 01 Mayıs 2009 12:39
osmanefe
01-05-2009, 15:05   |  #2  
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 1
1,693 mesaj

sanırım bütün psplerde tv çıkışı var benim kuzenimde var onun televizyona bağlatısı vardı 2008 yılının 2 yarısında psp slim diye almıştı gri renkliydi modelini hatırlamıyorum ama büyük ihtimal 2009 üretimli bir psp alırsanız bir sorun olmayacaktır

bektash
01-05-2009, 15:08   |  #3  
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 1
1,997 mesaj

Kullandım gayet hoş Canavar gibi bir alet.. Ama slim tavsiye etmiyorum. Ayrıca fiyatlarına bakmak istiyorsan hepsiburada.com'a girebilirsin..

zekgir
26-05-2009, 23:29   |  #4  
Taze Üye
4 mesaj

bende   psp  slim   var v istersen  sana  sata  bilirim  
   cok  temiz   
mail  ataraktan  ulaşa  bilirsin

zekgir@hotmail.com

yasakhayat
05-07-2009, 01:28   |  #5  
Üye
57 mesaj

Tek SatısYerı onerırım sana orasıda Khalkedon !!!
Baska yer tanımam. www.pspvadisi.com a girerek Khalkedon alışverişten bakabılırsın ıstedıgın kadar yorum oku guvenılır tek yer Orası .

YasinC
24-07-2009, 14:57   |  #6  
Yıllanmış Üye
2,472 mesaj

Slim almadan önce sana bir bilgi vereyim Slimlerin kasaları çinde imal ediliyor flatlar ise japonyada flatların kasaları çok daha sağlam ve slimlerin herhangi bir donanım üstünlüğü yok flata göre

denizhanyerel
22-09-2009, 09:39   |  #7  
Taze Üye
5 mesaj
Alıntı: YasinC  
Slim almadan önce sana bir bilgi vereyim Slimlerin kasaları çinde imal ediliyor flatlar ise japonyada flatların kasaları çok daha sağlam ve slimlerin herhangi bir donanım üstünlüğü yok flata gö
Kasaları daha sağlam mı bilmiyorum ama Slimler, Fatlara göre daha hafif. Yani düştüğünde PCB'ye zarar gelme olasılığı daha düşük. Ayrıca kasaya zarar gelirse bunu değiştirebilirsin. PSP Fat(1000)'lerin TV çıkışı yok diye biliyorum.

bosluk
22-09-2009, 17:16   |  #8  
bosluk avatarı
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 39
1,894 mesaj

4 tipi mevcut şu anda PSP'lerin.

1 - 1000 serisi FAT tipler. Ancak bu tipler, Slim olanlara göre çok daha yavaş ve hantallar. Fiyat avantajı bulunmuyorsa almanızı tavsiye etmem. Bu seri, firmware olayı (aşağıda bahsedeceğim) henüz yaygınlaşmadığında tercih ediliyordu. Artık boşuna eski model almaya (fiyat avantajı haricinde) lüzum yok.
2 - 2000 serisi Lite olanlar. Şu anda hem fiyat avantajı, hem de hafıza kartından oyun oynanabilme özellikleri ile en uygunu bu seri. Ancak, aynı 1000 serisi gibi, yakın bir gelecekte firmware güncelleme imkanı daha da geliştiğinde çok eski ve hantal kalacaklar.
3 - 3000 serisi Lite'lar. Grafik kalitesi olarak PSP'ler arasında en iyileri bunlar. Öyle ki, açık havada asla görülemeyen psp ekranı, 3000 serisinde oynanabilinecek bir seviyede bile bulunuyor. Dahili mikrofon destekleri de mevcut (gerçi bilgisayar dururken psp ile skype konuşması yapmak ne kadar kullanışlı tartışılır). Ancak, henüz hafıza kartından oyun oynanabilme/film izlenebilme/ek uygulama yüklenebilme özellikleri bulunmuyor (ancak bu durum, yeni firmware'ler ile değişecek gibi gözüküyor. Gerçi, aylardır bu firmware'ler bekleniyor; Dark Alex, GEN gibi birçok yapımcının sürümleri gelmiş olsa da, tam olarak sağlıklı biçimde bu destek sunulabilinmiş değil. Cihazı hemen alacaksanız, 3000 serisinden aldığınızda hayal kırıklığına uğrayacaksınız)
4 - Son seri PSP'ler. Bu serinin ekranı, kayar kapaklı bir model. Ekran boyutu biraz daha ufaltılmış, ancak işlemci gücü düzenlenmiş ve hakikaten estetik duruyor. Yanlız, Türkiye'de satışına başlandı mı bilemiyorum. eBay gibi sitelerden bulunabiliyor; ancak yukarıda bahsettiğim sürücü durumu yüzünden önermiyorum.

2,3 ve 4. seçeneklerdeki modellerin hepsi TV'ye bağlanabiliyor (burada önemli bir husus, TV'de oyun oynayabilmeniz için mutlaka 6'lı video çıkışı kablosu ve buna bağlantı sağlayan Plazma (ve bazı LCD'ler) bir televizyona sahip olmanız gerekli. Sadece 3 çıkış (s-video ve sesleri) bulunan televizyonlara PSP'yi evet bağlarsınız, ancak oyun açmaya çalıştığınızda hata alırsınız.

Yukarıda bahsettiğim firmware olayı ise şu : Aynı kopya oyun çalıştırmayan PS2'lerde olduğu gibi, harici takılan bir çip vasıtası ile bu korumayı aşabilmekten ibaret. Yanlız psp'de çip mevcut değil, bu iş Pandora adı verilen özel bir pil (30-40 tl civarına alabilirsiniz) ve içinde bu özelleştirilmiş firmware yazılımını bulunduran hafıza kartı ile birlikte yapılıyor. Pandora çok da gerekli değil aslında, ancak bu özel pil olmadan yapılan firmware (yani aslında PSP'nin işletim sistemi) güncellenmesi işlemi, acemi kullanıcılarda ve Sony sitesine bağlanıp son sürümü alan kullanıcılarda imkansız/psp bozucu bir durum (ki bu duruma brick adı vermiş amerikalı oyuncular) haline gelebiliyor.

denizhanyerel
23-09-2009, 21:48   |  #9  
Taze Üye
5 mesaj

Bilgiler için teşekkür ederim boşluk. Ben 3000'i aldım şu anda analoğun hassasiyetindeki düşüklükten başka bir sorunum yok. Gerçi oynadığım oyunlar eski bu sebeple sorun yaşamamış olabilirim.

leopard10
05-09-2010, 18:18   |  #10  
leopard10 avatarı
Üye
68 mesaj

psp go en iyisi