Bu gün pspimi kırdırdım 3 tane oyun yükledim. sonra pspyi kapattım. açtığımda yüklediğim oyunlar yoktu.Ama korsan oyun programı vardı.Silinen oyunları tekrar nasıl atarım pspye.Biraz araştırdım korsan oyun yükleyince pspyi kapatmaman.uyku moduna alman gerekiyomuş. ama diyelimki şarjı bitti oyunlar tekrar silinir mi?
PSPyi kırdırdım. kapatıp açınca oyunlar silindi
version 6.20.OYUN İÇİN OLAN PROGRAMIN VERSİONU 5.03
Onu Kastetmedim. Versiyon Settings>System Settings>System İnformation Kısmında System Software Satırında Yazar. Mesela Bendeki 5.00 M33-6.
Yüklediğiniz Firmware Sanırım Orjinal Firmware. Ve Yine Sanıyorumki Oyun Oynamak İçin Kullandiginiz Programın Adı Chick-HEN. Chick-HEN Hakkında Pek Bir Bilgim Yok, Bildiğim Kadarıyla Sistemi Tamamen Kırmadan Oyun Oynamaya Yarıyor. Eğer Kullandığınız Program Bu Veya Bir Benzeri İse PSP Kapanınca Gitmesi Normaldir. PSP'nizin Versiyonu Hangisi? (100x-200x-300x).
100x 200x 300x ne anlama geliyor?
başka bişi daha sorucam.Pspnin şarjı bitince psp kapanıyor mu?ve psp uyku modunda şarj yiyor mu?
1- Bu Sayılar PSP'nin Jenerasyonlarını Gösterir. Yani "100x" İlk Çıkan Modeller, "300x" ise En Son Çıkan Modellerdir (x Yerinde Herhangi Bir Sayı Yazabilir) . PSP'nizin Hangi Model Oldugunu Bataryanın Altındaki Etikette Bulabilirsiniz (SONY Logosunun Hemen Altında Yazar)
2- Batarya Kullanan Her Cihazda Oldugu Gibi PSP'de Şarjı Bitince Kapanır. Uyku Modunda Çok Şarj Yemez. Başka Bir Forumdaki Bir Arkadaşın Söylediğine Göre 10 Saatte %1 Şarj Yiyormuş, Şahsen Hiç Bakmadım.
Az Önce Farkettim, Biraz Konunun Dışına Çıkmışız. Şarj Bitince Oyunların Neden Silindiğini Anlayabilmiş Değilim Fakat Oyunlar Hafıza Kartında Duruyordur. Tekrar Atmayı Deneyin Ve Sonra Oyun Oynamak İçin Kullandığınız Programı Tekrar Çalıştırın. İşe Yarayıp Yaramadığınıda Belirtirseniz Sevinirim :)
Az Önce Farkettim, Biraz Konunun Dışına Çıkmışız. Şarj Bitince Oyunların Neden Silindiğini Anlayabilmiş Değilim Fakat Oyunlar Hafıza Kartında Duruyordur. Tekrar Atmayı Deneyin Ve Sonra Oyun Oynamak İçin Kullandığınız Programı Tekrar Çalıştırın. İşe Yarayıp Yaramadığınıda Belirtirseniz Sevinirim :)İnternetten yeni oyunlar indirdim ıso ve cso biçiminde.ıso klasörüne attım Ama psp o oyunlarıda görmedi.Heralde 5.03 gen-c oyunları desteklemiyor?
Oyunlari ISO klasoru icine aticaksin ayrica sistemini 6.20 orjinal firmware aldir ve sonra Kustom henlerden birini yükle getiridigin yerdeki elaman tarih öncesinde kalmis belliki.
Ayrica googleda az araa yapsan 1000 tane sitede resimli anlatim var zaten.