Ben zaten kasa-psu ve ekran kartı almak istiyorum şu an sadece. CM 912 HAF plus + psulardan almayı düşünüyordum. fakat seasonic psularının çok daha iyi olduğunun farkına vardım ki sizde zaten belirtmişsiniz 1-2 gömlek üstündür diye. Buna sevindim en azından doğru bilgiler almışım forumlarda sizde onayladınız teşekkürler. İçim rahatladı :)
kasayıda değiştirmek istiyorum fakat ekran kartı 6870 almayı düşünüyorum hatta vatanda gördüğüm ve incelediğim XFX marka çift fanlıları hoşuma gitti. Yalnız bundan önce kasa ve psu işlemini çözmem gerekiyor.
Eğer seasonic psu CM ve highpowerdan iyi ise geriye birşey sormak istiyorum. inventusda yine seasonic 750w 269 tl olanı var teknobiyotik de 305 tl (finanscardıma göre yazıyorum fiyatları)
birisi bronze digeri gold ödülü almış ikisi arasında çok fark varmıdır ? 40 tl kadar bir fark olacak. Bu fiyat farkına değermi acaba? moduler kablo olup olmaması çok etkilermi beni ?
Ve son olarak CM 912 HAF plus ı tek almalımıyım yada başka kasa önerileriniz varmıdır ? camlı kasalar hoşuma gidiyor , ne gibi başka önerileriniz olur ?