Street fighter 4 oynarken ekran kartı hata verip donmaya başladı 1kaç gün önce ama şimdi durum daha vahim ekran kararıyor monitör kaalıymış gb ve oyun takılıyor(oyundan gelen sesten anladığım kadarıyla)Bir kaç gün önce karta aşırtma yapmıştım acaba psu m yetmediğindenmi.Psu'm raidmax 430 watt
Psu mu yetmiyor?(ekran kararması)
Büyük ihtimalle sorun PSU.
ekran kartına oc yaptığındandır ek ran kartının soğutması kasa soğutman yetersiz ise ekran kartın cok ısınıyor olabilirki iki öyle oluyo zaten yaptıgın hız asırtmayı geri al gene aynı sorunu yasarsan Allah rahmet eylesin ekran kartını mefte etmişşin demektir garantisi varsa hemen götür ama eskisi gibi olursa bi dah adokunma
ekran kartım 3850 ve yük altındayken 70 i görmüyor.cpu sıcaklığmda 53 ama şu anda kasa da tek çekirdekli işlemcim takılı ....
Benim şüphem psu'dan çünki oc den önce olmuyordu ayrıca ek aparatlarda çok makinada 5+1 felan oc yi kaldıramadı sanırım...
p4 tek çekirdek
3850 gpu
asus p5kpl-am
4 gb kingston ram
1tb wd caiar black
430 watt raidmax psu
cpu için normal sıcaklık nedir?
bu arada kartı gpu clock 525 den 750'ye memory clockıda 504 den 584 e aşırttım ama 70 e vurmadı sıcaklık hiç..son ölçüm boşayken gpu 40 cpu 63 derece...ama daha öncee böyleydi
Bir kere PSU kötü bir marka. GPU Clock'u 525'ten 750 MHz'e çekmek % 50'ye yakın "overclock" demek ki, çok fazla. Sorun bundan kaynaklanıyor. PSU sağlam bile olsa ekran kartına çok yüklenmişsiniz.