Powerın resimlerini çektim sizce iyimidir nasıl ? 9800 Gt yi kaldırır mı ? Yorumlarınızı bekliyorum.
Birde işlemci fanımı 2 yıldır temizlemedim sadece dışardan temizledim çok kirlenmiş nasıl sökebilirim ? Zararı olurmu söküp temizlersem ? Not: Sökemedim Fanı.
Resimler:
Psu Resimlerim Nasıl Sizce? Cpu Fanı Sökme ?
PSU kötü 9800 GT kaldırmaz. Ayrıca Fanıda söküp takmak gayet kolaydır.
Fanın yanlarında farkettiyseniz klipsler var. Fanı sökerken Her ok işaretini fana doğru döndürüp daha sonra her birini yukarı çekeceksiniz. Takarkende Önce Her klipsi bu sefer fanın yönünün aksine dışa doğru bakmasını sağlayacaksınız. Yani sökerken ok işaretleri fana dönecek takarken de fanın dışkısmına bakacak ok işaretleri. Ayrıca okları dışarı bakacak o yöne çevirirken klipsleri yukarıya doğruda çekmelisiniz. Ok yönleri fanın dışına baktığında ise fanı oturtup, Klipsleri sağa sola çevirmeden Yani ( oklar dışa bakarken ) üstlerinden bastırarak yerlerine giemelerini sağlayacaksınız. her kilip girdiginde çıt gibi bir ses gelecek , yani oturdugunu öyle anlayacaksınız. :) Umarım anlatabilmişimdir. Bir kere yapsanız çok basit.
Evet dediklerinizi anladım ok yönüne dogru kıvırmaya çalışıyorum ama çok az hareat ediyor anlamadım baya zorladım ama çok az ilerleme oldu
Evet dogrudur.Diyelim söktüm fanı birde fanın alt kısmındaki demir plakalar var onların içi berbat o da çıkıyor degilmi asıl amacım o alttakini demizlemek.
Demir plakada çıkıyor. Daha doğrusu üstündeki fan çıkıyor. Daha sonrada temizleye bilirsiniz. Ama termal macunda alıp sürmeniz lazım işlemcinin üstüne.
http://www.pclabs.com.tr/2008/03 ... -temizleme-rehberi/
Buradaki resimlerden faydalana bilirsiniz.