arkadaşlar herkese merhaba! benim pcnin psu su 350 w. şu ekran kartını alıcamda sizce olurmu?
http://www.vatanbilgisayar.com/s ... ils.aspx?I_ID=38840
önerilerinizi bekliyorum şimdiden teşekkürler.
psu sorun olur mu??
- 1
- 2
Sorun olur. Diğer sistem bileşenleriniz neler?
2 gb ram ve intel p4 3.0 ghz. psu marka ve modelini nerden öğrenebilirim?
http://www.vatanbilgisayar.com/o ... ils.aspx?I_ID=37351 tavsiyem bunu almaznız 550 W PSU
o ekran kartına işlemci hiçç olmamış.en azından E7400 alınabilirdi.
kasanın içinde vardır.PSU bir bakın
O sistemle o karttan tam verim alamazsınız. İsterseniz şimdi daha mütevazı bir ekran kartı seçebilirsiniz, hem de güç ünitenize uygun olur. Veya GTS 250'yi alırsınız, denersiniz. Olmazsa 450 watt bir güç ünitesi de alırsınız. İleride anakart, işlemci ve rem de değiştirirsiniz. Veya DX 11 destekli ekran kartlarını bekler onlardan alırsınız.
Yani kabaca bence üç seçeneğiniz var.
yada şöyle diyim bu psu ya göre en iyi ekran kartını önerebilirmisin? nvidia olursa iyi olur
peki pc den anakartımın özelliklerine nerden bakabilirim?
İşletim sisteminiz nedir?
windows xp service pack 3 anakartla bi alakası mı var?
Komutla alakası var. Başlat > Çalıştır > dxdiag (enter). Açılan pencerede anakart modeliniz yazar. "Everest" veya "CPU-Z" gibi programlarla da bakabilirsiniz.
ben anakartımın ddr2 destekliyomu diye bakıcam. geçen gün değiştirmiştikte ddr2 destekli ram olurmu diye ona göre ddr2 ram alıcam
Anakart marka ve modelini öğrenirseniz, dediğim yöntemlerden biriyle, internetten özelliklerine bakarsınız veya bakarız.
tmm ben size bu akşam iftardan sonra anakart modelini söylerim 21:00 civarı. şuan başka bir bilgisayardayım.
O ekran kartını alsanız bile güncel oyunları oynayamazsınız.assassins cread o işlemci ile çalışmıyor.cod 5 de yanlış hatırlamıyorsam çalışmıyor.ayrıca yeni çıkacak oyunları da oynayamayacaksınız.çünkü artık neredeyse tüm oyunlar çift çekirdek istemeye başladı.ha çalıştırsa bile sürünerek çalışır o zaman da öyle bir kartı almanın anlamı kalmaz.önerim anakartınız destekliyora yeni bir işlemci alın.eğer desteklemiyor ya da bütçeniz uygun değilse daha mütavazı bir kart alın ileride tüm sisteminizi yenilerseniz.
anakartımın modeli budur:ECS P4M800-M7
sanırım bu ddr2yi desteklemiyor öyle mi?
DDR2 desteklemiyor. Aynı zamanda PCIex16 da girişli de değil. AGP girişli. Dolayısıyla ekran kartı seçenekleri de çok kısıtlı. Eğer yenileyecekseniz daha köklü değişiklik yapın bence.
o zaman geriye anakartı değiştirmek kalıyor.
Zaten bu durumda komple yenilemiş oluyorsunuz neredeyse.
bence para biriktir sağlam sistem yap kendine hemde ekran kartı dx 11 ki alırsın o zamnda benden tavsiYE
O işlemci ve power supply ile o ekran kartından verim alamazsınız ki yüksek ihtimal power supply yüzünden sistem çalışmayabilir. Çalıştığını varsaysak bile P4 3.0 ghz hızındaki bir işlemci o ekran kartından %45 gibi bir performans almanıza sebep olacaktır. O yüzden 9500gt nin gddr3 modelini düşünebilirsiniz.
arkadaşlar ben şimdi yeni ekran kartı aldım. leadtek 9600 gt 512 mb 256 bit:dün aldım taktım pcye yazılar filan saçma sapan çıkıyo hiç anlamadım devamda etmiyo. psu=350 W ISO diye bi markası var. sizce psudanmı böyle yapıyo ?
- 1
- 2