psu yardım

nedbed
18-07-2010, 15:29   |  #1  
OP Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 0
616 mesaj

THERMALTAKE                                                                                                                        
                                                            600 WATT TOUGHPOWER GÜÇ KAYNAĞI

XILENCE                                                                                                                        
                                                            XILENCE XP600 600W 135MM FAN PSU GAMİNG SERİSİ R3

OCZ                                                                                                                        
                                                            OCZ600SXS STEALTHXSTREAM 600W GÜÇ KAYNAĞI

HIGH POWER                                                                                                                        
                                                            HIGH PERFORMANCE 600W GÜÇ KAYNAĞI

bu psu lardan hangisini tavsiye edersiniz. bilgisayarda psu nun parçalara yeterli güç vermediği zaman ne gibi bi zararı olur.

ADEM-KAYA
18-07-2010, 15:47   |  #2  
ADEM-KAYA avatarı
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 10
12,271 mesaj

High Power derim.

Güç yetmediği durumlarda sistem yanabilir..

StyleALP
18-07-2010, 15:48   |  #3  
StyleALP avatarı
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 1
1,601 mesaj

İlk iki PSU 'yu öneririm. Kendini kanıtlamış markalar, kalitelidirler. OCZ 'ye PSU konusunda zayıf diyorlar, kullanmadım bilemiycem o yüzden ilk ikisine yönelmeni tavsiye ediyorum.

PSU yetersiz kaldığında, donanımlarda yanma, bozulma vb. durumlar görülür...