arkadaşlar sistemim:
intel lga 775 p4 3.20 ghz HT 2mb cache/3.00gb bellek/x1950 pro 512 ddr3 256 bit/çift dvd rom /çift hdd/çift ledli fan tüm bunlar için cooler master 650 watt psu yeterlimi ayrıca bu psu oyunlara etkileri neler ayriyetten performans için ayar yapmam gerkir mi?
yardımlarınız için şimdiden teşekkürler
psu yeterlimi
arkadasım ben i7 islemcili bir sistem kullanmama we oyun hastası olmama raqmen qercek psu 500 wtt kullanıorm we cok rahat yetior..ole abartıldıqı qibi 700 we yukarısı bir psu ya ihtiyac yok..senin makinann özelliklerine qelince oyun icin bu psu bile cok fazla..cooler master fln zaten cok kalitelidir we qercek 650 wtt werir..kafanı takmaya degmez...!
anladım çok saolun arkadaşlar cevaplarınız için
bu psu bende var takılı almıştım ekran kartını alıp makinaya bağladım x1950 pro 2 dkka sonra arkadan duman bastırdı meğer psu yanmış 2007 senesinde baya bi yüksek fiyata aldım 2 saat önce psu ile ilgiili bir makale okudum o yüzden sormuştum
rahat rahat yeter,merak etme.insanlar i7 li sisteme 420wattlık psu kullanıyor(örn;kuzenim :D )bi sorun yok.
rahat rahat yeter,merak etme.insanlar i7 li sisteme 420wattlık psu kullanıyor(örn;kuzenim :D )bi sorun yok.kullanırda ekran kartı ney merak ettim?(en azından gtx 260'dır)işlemciler fazla W tüketmezler,genelde az tüktirler
önemli olan ekran kartı.(PSU sistemin canıdır,unutmayın) dandik olmamalı.
arkadaşlar sistemim:Cooler Master 650 watt bu sisteme fazlasıyla yeterlidir.
intel lga 775 p4 3.20 ghz HT 2mb cache/3.00gb bellek/x1950 pro 512 ddr3 256 bit/çift dvd rom /çift hdd/çift ledli fan tüm bunlar için cooler master 650 watt psu yeterlimi ayrıca bu psu oyunlara etkileri neler ayriyetten performans için ayar yapmam gerkir mi?
yardımlarınız için şimdiden teşekkü
kullanırda ekran kartı ney merak ettim?(en azından gtx 260'dır)ewt.. katılıyorum ben de 500 wtt kullanıorm psu ama qercek deer benmki..bu yuzden hic bi sorun yasamadım 3 aydr..işlemciler fazla W tüketmezler,genelde az tüktirler
önemli olan ekran kartı.(PSU sistemin canıdır,unutmayın) dandik olmamalı.
Evet 350 watt değerinde kaliteli bir Power Supply işinizi görür.Cooler Master 650 watt ise gerçekten fazlasıyla yeter.
cewaplardan da anlaşılacağı gib kafanızın cok cok rahat olması gerekiyor..=)