arkadaşlar ben bozulan psu mu sökmüştüm sanra bana biri onu birdaha sökme çok tehlikeli çünkü onda aşırı şekilde radyasyon biriktiğini döyledi bu doğrumu?
psu'yu sökmek tehlikelimi
bişey olmaz.eğer olacak olsaydı pc üreticileri ne yapsın??
Adamların şimdiye ölmesi lazımdı..
bilgisayarla ilgili batıl inançlardan biri daha. Bir tane daha vardı. 10 kere reset atarsan bir daha bilgisayar açılmaz diyordu birisi. Ya da format atmak zararlı diyenler filan. İnanma arkadaşım böyle söylentilere.
ya bnde anlamadım işte üzerinde sökülmez felan yazıyomuşta zararlıymışta ne hepinize teşekkürler verdiğiniz cvp lar için
Aman de içinde bomba vardır sakın elleme
Bozulan psu'yu hiç elleme orda bozuk bozuk dursun
Merak etme kardeş bi şey olmaz psu bozulduğunda ya çıkartıp tamir edilir yada çıkartıp yenisi takılır başka bir alternatif varmı ki?
dextercansakın elleme günahtır:
Sen çalışıyorken sökme yeter.
Radyasyon niye biriksin ki? İçinde radyoaktif bir materyal mi var ki bu sökünce aktif olur mu? Bazı bilgisayar mitlerini çok ilginç buluyorum. İmkanım olursa, bunları derleyeceğim. Hatta konu açıyorum şimdi, yanlış anlama arkadaşım, herkesin bilgilenmesi için sadece.
Aman nasa'dan bikaç eleman çağır yanına mazallah radyasyona kapılıp mutasyon geçirirsin :) Sana Bu şekilde bilgi verene selam söyle benden :)
dextercansakın elleme günahtır:
yok arkadaşım bişey olmaz bende çok söktüm radyasyon olayına gelince elinde tuttuğun kalem pil dahi hele boşsa radyasyon yayar tv gene aynı cep telefonu gene aynı ama bu radyasyon miktarları genellikle göz ardı edilebilecek düzeyde olduğu için zarar vermez sen rahat ol bişey olmaz
önceden olsa tamamdı ama artık global bir köy bu dünya açın bakın ya.. öncelikle radyasyon ışınım demektir... http://tr.wikipedia.org/wiki/I%C5%9F%C4%B1n%C4%B1m masaüstü bilgisayarlar bitarafını yırtsa tehlikeli radyasyon(tehlikeli ışınım) yaymazlar...olsa olsa normal ışınım yaparlar ki onu da yanan bir kibrit bile yapar...örneğin tehlikeli ışınım denebilecek gama ışınlarının tehlikeli seviyede olması için etrafta uranyum plütonyum gibi elemetlerin tehlikeli miktarda bulunmaları gerekir ki(az bir miktarı bütün doğada bulunur) sana zarar versin...senin psu içinde kablolar, plastik parçaları ve uyduruk metallerden başka birşey yoktur yani sen onu yesen bile(aman ne olur yapma) zararı olmaz...
PIRANHA_yani sen onu yesen bile(aman ne olur yapma) zararı olmaz...
Bu bilgisayar düşmanlarının lafları sıktı beni
Format atınca PC yavaşlar
PC çalışırken sallanırsa patlar
Monitör ısınırsa yanar (Annem derdi bunu CRT varken Allah tan LCD ler çıktı yoksa vay halime)
Bilgisayarın içini açma patlar vs
Dikkatli ol PSU lar C sınıfı yanıcılardır.Tutuşursa söndürmesi zordur(Bu gerçek)