Pusu 13 mayısta cıkıyor.%100 yerli malı,yurdun malı.Oyun hakkında bilgi almak haberleri ogrenmek,resimler falan filan bilumum sey örenmek için
Bu arada oynun test eden ilk insanlardan olmak istiyorsanız
mynet ve 3tegames den basvuru yapabilirsiniz.
Oyunun kısaca konusu:
Belçika'daki NATO üssünde görevli bir üsteğmen olan Fatih Yıldırım'ın babası Refik'in bir mafya babasıyla karmaşık ilişkileri sonucu ortaya çıkan kördüğümü çözmek için İstanbul'a gelip olaya el koymasını konu alıyor.
Ayrıca daha cok resim icin simdi buldum
Pusu bu sefer gümbür gümbür geliyoo hattaa geldi..
- 1
- 2
grafikler half life ı andırıyor abi oyananabilir gerçekten tebrikler ekibe şimdiden ...
güzele benziyo orjinalini alıp oynamak lazım nası olsa türk malı buna kimse bişey diyemez.(hani emperyalist konusu vardı.) :))))
oyunun demosunu denemek isteyenler
"Bu sürümde DirectX 8 kurulu olması isteniyor. Programı indirdikten sonra sıkıştırmasını açıyorsunuz. Açtığınız klasördeki Pusu.exe dosyasını çalıştırarak oyuna başlıyorsunuz.
Oyun default olarak 640*480 ve 32 bit olarak açılacaktır. é tuşuna basarak konsol ekranından ayarları değiştirebilirsiniz. + ve - tuşları parlaklığı azaltıyor. Ok tuşları hareketi, fare tıklaması zıplamayı ve C tuşu da eğilmeyi sağlayacaktır. Oyunda yavaş yürümek için Shift tuşunu kullanmalısınız. Ayrıca console'dan sürekli koşma modunu kapatabilirsiniz.
Oyun ilk sürümündeki başarısını güçlendirmiş ve arttırmış."siteden alıntı.
Bayadır bu oyunu bekliyodum, zamanını ve linkleri söylediğin çok iyi oldu Lazrail. Grafikleri de garçekten baya iyi. Hatta şu ana kadar ki çıkan en iyi grafiğimiz. Ama yine de biraz daha fazla ekmek yememiz lazım bu konularda.
Tabiki hemen olmuyor tabi buda bizim için çok büyük bi başarıdır bide bileniniz varmı bu oyun yurt dışında satılacakmı?
Grafikler bana Delta Force 1 'in grafiklerini hatırlattı.Bu bile bence büyük bir başarıdır emekleme aşamasındaki bir çalışma için...
Özellikle oynanabilirliği ve yapay zekayı merak ediyorum.Umarım grafiklerin Delta Force 1 'e benzediği gibi yapay zekasıda DF1 'e benzemez.(Yanyana duran iki nöbetçiden birini kannas'la vurmama rağmen,diğerinin hala kıpırdamadan salak salak etrafa bakınması gibi...)
Biraz daha gögsünüzü kabartalım.Bu oyunu yazan iki arkadas ve oynun grafik motorunuda kendileri yazmıs.Yani gercekten yüzde yüz yerli malı
Oyun sanırım 15 milyona satılacakmıs.Simdilik söylenti sadece ama.
Vatanımıza milletimize hayırlı olsun ne diyelim.
kesinlikle abicim yerlı malı yurdun malı bütün türkler bunu kullanmalı
15 milyona orjinal TÜRK yapımı oyun; işte bunu seviyorum!!!
Oyunun yazılmaya baslandıgı tarihi ben bile hatırlamıyorum ama baya bi eski zamanda yazilmaya baslanmıstı.İlk basta firs personken sonradan third persona dondu oyun.İki arkadasın yazması ve oyun üzerinde titiz davranmaları oyunun cıkıs tarihi tee bu zamana kadar uzattı.Sonucta oynun belli bir yerine gelince de yeni birsey piyasaya cıkmıs olsa bile bunu da oyna entegre etmek sil bastan gibi oluyor.Bu yüzden benim tahminim bu oyun gecen sene ki sistemlere cıkması gerekirken bu zamana kadar kaydı.Sistem olarak cok birsey isteyecegini sanmıyorum ama kısa oldugunu hic ihtimal vermiyorum.Bu kadar süre ugrastıklarına göre.Eger hızlı genel bir sey olsa oyun hem kısa olurdu hem dandik bir oyun motoruyla salarlardı piyasaya.Sonucta drv3 te istanbul var diye gidip bu oynun ne oldugunu bilmeden alan bi alıcı kitlesi bunu da alırdı.
Oyun için diyeceklerim:
Dokular oldukça başarılı yapılar sizi Türkiyeden bir ev bir sokakta hissettiriyor (özellikle tofaş arabalar sokak yazıları vs) yapay zeka tatminkar ama daha başarılı olabilirdi
yönetim basit fazla tuş karmaşası yok efektler güzel sesler stereo 3 boyut sese hakim oyunların zamanında stereo yetersiz gibi ama zevk veriyor
yalnız bu oyunu oynayacak arkadaşlar oyunun kutusunda bulunan minimum sistem gerekinimlerine sahipse oyunu oynamaktan vazgeçebilir. Sinir olabilir. Sisteminiz P4 1.5 işlemci ve 512 Ram ise bu şekilde bile oyunun açmak isteyenler 10 dk oyun menüsünün açılmasının ve kaldığınız yerden devam etmek içinde bir 15 dk beklemeniz gerekecek. Oldukça zaman kaybettiriyor. Hele ekran kartı geforce2 olanlar ekran ayarlarını yüksek tutarlarsa hatta düşük ayarda bile bazı zamanlarda kilitlenmeler yapıyor. Heves kursakta kaldı desek yalan olmaz
kesinlikle 128 ekran kartı olan p4 2.4 işlemci yada amd ve ram 512 altında olmaması oynamanın zevkini arttırır sanıyorum.
Yeni bir oyun ilk 3 boyutlu yapanların ellerine sağlık yapay zeka biraz daha iyi olabilirdi. sistem gereksinimlerini biraz daha düşük tutsalardı daha fazla kitleye yayılabilirlerdi
O veya bu oyuna benziyor deselerde oyun Türkiye'ye has evlerin arabaların ve arasokak'lar arasında geçiyor
Tipler bile tanıdık sesler de aynı şekilde.
iyi inceleme yapmışsın, puanda verseydin LEVEL editörü diye bakardım sana artık ;)
Söyledigin kadar kastırıyorsa benim sistem hic kaldırmaz :( o kadar da bekledik oynu basımıza gelene bak.Sans neyse bunuda artık sistem yükseltildiginde oynacaklar arasına koyarım :) Yorumlarin icin sagol.
www.weblebi.com sitesinden alabilirsiniz
Gecen hafta istanbul daydım.Vitrinlerde de gördüm pusuyu.Cıktı
- 1
- 2