Pvp Serverler

minkaju19
14-03-2016, 11:37   |  #1  
minkaju19 avatarı
OP Taze Üye
Teşekkür Sayısı: 0
2 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Oca 2016

Metin2 olarak dünya çapında online olarak bir çok kullanıcıya sahip olmasıyla bilinen mmoprg oyunudur. Belirli bir seviyede başlanıp belirli bir seviye aralığında devam eden seviyeli bir oyun stilini kapsamaktadır. İlk başlarda zor bir oyun gibi gözükse de bu oyunun da Metin2 Pvp Serverlar'ı çıkmıştır. Bu Pvp Serverlaroyunu kolaylaştırmak amacıyla geliştirilmeye açık olarak çıkmıştır.

Metin2 tarafından onaylanıp çeşitli hedef kullanıcı kitlesine sunulan bir ayrıcalık olarak da dile getirebiliriz aslında bu Metin2 Pvp Servarlar ı. Pvp demek kolay server, kolay oyun anlamına gelir. Bu sayede metin2 pvp oyununa para yatırma gibi bir amacınız varsa pvp server'in kapanma riskini de göze almalısınız. Eğlenceli bir şekilde aylarca hatta yıllarda metin2 pvp server keyfine varabileceğiniz gibi orjinal metin2 keyfinede varabilirsiniz.

Çeşitli sunucu tarzına göre Kolay,Orta ve Zor olmak üzere 3 çeşit metin2 pvp serverlar bulunmaktadır. Bu sayede kullanıcıların oynamayı sevdiği tarza yönelmeleri dahada cazip yapıyor. Metin2 pvp serverlar hakkında önerilerde bulunmamı isterseniz sizlere SteelMt2 adında bir metin2 pvp server i önerebilirim.

forum metin2 olarak bizlere bu ayrıcalığı sunan yönetime de teşekkürlerimizi iletirim.

Forum metin2 sizlerin metin2 pvp serverlar hakkında dilediğiniz gibi konularınızı paylaşmayı sağlayan bir Forum topluluğudur. Sadece metin2 ile alakalı olması ayrı bir güzellik içermektedir. Normal metin2 hakkında karakter alım-satım gibi bir çok detaylı başlıklar altında konularınızı açıp onlar hakkında alıcı lar bulabilirsiniz.