Arkadaslar Q9400 işlemci arıyorum. 0 veya 2. el farketmez bana [email=juxtapose_plvl@hotmail.com]juxtapose_plvl@hotmail.com[/email] dan ulasın ltfn.
Kendi İşlemcimi yani Pent 4 541 modelini 50 TL den satıyorum yine düsünen aynı msnden ulasabilir.
Arkadaslar Q9400 işlemci arıyorum. 0 veya 2. el farketmez bana [email=juxtapose_plvl@hotmail.com]juxtapose_plvl@hotmail.com[/email] dan ulasın ltfn.
Kendi İşlemcimi yani Pent 4 541 modelini 50 TL den satıyorum yine düsünen aynı msnden ulasabilir.
bende pentium dual core 2.70 2mb var 90tl ediyor sen neyaptın öyle okadar etmez kimse almaz daha iyileri var o fiyata
ona 70verene kadar biraz daha ekleyip çok daha iyisi alına bilir.
modeli ekledim fiyatı 50 tl yaptım :)
üç kulüvalla bi elham oku belki satılır
ben nasıl satçağını buldum eskiciiiiiye diye bi ses du yarsan koş çevir anlat durumu sana 5tl verir onlada cico
3 top şeklinde yüksek ağız kası geliştiren 32diş destekli sakız al çiğne:D Şaka biyanada zor satılır
o işlemci hem eski hemde zayıf... benim işlemciyi 56TL e almıştım hemde sıfır yani ilk alıcısı bendim... ve 3.5yıl oldu hala banamısın demiyor :D artık performans olarak bana yetmiyor ama Core 2 Duolardan daha güçlü ;))AMD Athlon 64 3500+ bu işlemcimi core 2 dou lardan güçlü kapıştıralım benim core 2 dou ile
eet :D hepsinden değil belki ama güçlü :D (çok çekirdekli uygulama açmak yasak xD) tmm kapıştıralım ama ekran kartını bana ödünç ver öyle xD benim e.kartı onboard xD C2D yi geçtim hatta biraz abartıp C2Quad 2.4GHz e kafa tutuyor ama çok çekirdek desteği olmayan uygulamada xD 33saniyede boot ediiyor sistem bi şifre giriyorum 8haneli 2 kere enter e basmamla beraber 42saniye sürüyor masaüstünün gelip kullanılabilir hale gelmesi :D Core 2 Duo işlemciler benim işlemciyi çok çekirdek desteğinde geçiyorlar yoksa foss :D yada dur yaa benim yeni sistem gelsin ondan sonra btn forumla kapıştıralım benim yeni sistemi xD
elimdeki chip degisinin 07-2008 sayısında doom 3 oyununda athlon 64 4000+ 102fps almış core 2 dou e4500 ise 110 fps almış senin işlemcin taaa 2005 yılına ayit yani prescott işlemcilerle kapışır ancak :))))
pc mark05 de athlon 4579 puan almış
core 2 dou 4500 ise 5616 puan almış
kavga etmeden dövüşün firaristin yeni pcsiyle sakın kapıştırıyım dersin bu finoyla pitbull kapışmasına benzer
aman deyim
kavga etmeden dövüşün firaristin yeni pcsiyle sakın kapıştırıyım dersin bu finoyla pitbull kapışmasına benzer
aman deyim
veyad tcv coşkun vs küçük besleme...........
biri güç mü dedi :D:D e4300 ü stock voltajı ile 8 aydır 3,2 de kullanıorum :D hiç bi sıkıntı çıkmadı Allah a sukur a-kasa x4blue soğutucusu ile :D varmı bennen kapışacak amd çift çekirdek.. tek eksiğim psu yu değiştirip rahatlıkla 3,9 a çıkıorum daha bunun zorlaması var :D