Dememe gerek yok seçtiğin model için karşılaştır diye linkleri özellikleri verdim HDD kapasitesi seninkinde 640 gb 7200 rpm benim seçtiğimtoshiba 1TB 5400 rpm ve 3d modda 1366x768 çalışırken seninkinde yazılmamış ama seninkide aynı durmdadır ve ekran kartının modeli daha yüksek benim seçtiğimin vs.Sadece ürün oalrak seninki yeni olduğundan ve görünüşü güzel olduğundan aldanmış olabilirsin.
Diğer seçtiğim MSI olan ise aynı senin seçtiğin toshiba fiyatında ama seninkinden baya bi yüksek özelliklere ve görsel açıdan sevebilceğin oyuncu tipi ve multimedia tararımlı olduğundan da Bunu alabilirsin illede toshib almakgibi bir duurm yok MSI de Çok kullanılan ve sağlam bir şirkettir.Toshibalardaki 3d teknolojisindne dolayı alıyorsanız devamlı 3d kullanıcağınızı sanmam evde eğer tv niz varsa 3D bence 3d almakdan vazgeçin ama siz bilirisniz yinede senin ve benimseçtiklerimden alabilirsin özellikleride verdimfiyatlarıda yazıyor Senin aldığın yer pahalı olduğu için diğer yerleri seçtim mümkünse bişey alcakken diğer siteleri(bilindik siteler)araştırıp alın.