Benim pcde ses kartı yok sizce almalımıyım oyunlarda ve mp3 dinlerken daha iyi ses alırım alırsam ancak aşağıdaki kartı alıcam öneri istemiyorum al veya alma gibilerinden cevap istiyorum sistemim imzamda yazılı
Kart linki
http://www.vatanbilgisayar.com/q ... ails.aspx?I_ID=3181
Quake 32 bit ses kartı yardım??
Ben teşekkür ederim. Ama inan gercekten para verilip alınacak bir kart degil. belki çıktıgı zamanlarda gayet iyi uyum saglamıştır o anki çağa ama inan şuan hiç espirisi yok 4-5 yıl kullandım. şaun gigabyt p31-es3g anakart aldım üstündeki daha iyi sesveriyor. iyi forumlar.
Konuyu uzatıcam ama son bişiy dicem. :) Bu kartı almamın sebebide gta vice city ilk cıkmıştı anakartımda tümleşik ses kartı vardı vice city sürekli kasiyodu ekran kartımda 256 mb tı :) sonra sebebini bulamadık, bi gün arkadaşım geldi ozamanlar bile pc den cok iyi anlardı kerata :) neyse geldi kasiyo dedim vice city de adam direk oyunun optionsuna girsi sound off yaptı . simdi oyna dedi baktım hiç bi kasma yok :) gördünmü dedi ses kartından söylüyorum ama sakalımız yok dedi :) sonra bende bu Quake 32 bit i buldum nette gezerken e fiyatıda ucuzdu aldım taktım. Baktım kasma masma kalmadı :) bu kartla buluşmamızıda vice city sagladı sonra 4-5 sene kullandım işte . ana kartıda alınca çıkarttım simdi bi kenarda yatıyor. Ama istersen kargoya vereyim kullan canın saolsun para pul istemez :)
GameRMan :
Ama istersen kargoya vereyim kullan canın saolsun para pul istemez :)
----------------
GameRMan kardeş eğer teklifin halen geçerliyse BEN talibim o ses kartına acil ihtiyacım var ..anakart üstündeki onbord saundmax ses kartım yandı :( ...bilgin olsun...eğer halen bir iyilik yapmak istiyorsan ..???[email]....sonprens1985@hotmail.com[/email]