Merhaba Arkadaşlar R6025 -pure virtual function call şeklinde bir hata ile karşılaştım bu konu hakkında bilgisi olan arkadaşlarımız varsa nasıl halledeceğim konusunda yardımcı olursanız sevinirim.Googleden yaptığım araştırmalardan sonuç alamadım sadece msn ile ilgili bu şekilde şikayeti olan arkadaşlarımız olmuş ama benim önüme çıkan kutucukta msn ile ilğili bir yazı yoktu.Hata yerinide yazıyordu ama uzun olduğu için sadece C:/Programfiles..... şeklinde gösteriyordu bu konuda yardımcı olursanız sevinirim.Teşekkürler
R6025 -pure virtual function call HATASI
Windos xp servis pack 2 kullanıyorum. Maillerime bakıyorken. Normalde kendim firefox kullanıyorum ama pc nin tarayıcı explorer olarak ayarlanmış.Word 'de yazı yazıyordum firefox ve explorer de açıktı. O sırada explorer den bir işlem yapmış olabilirim ama hatırlamıyorum.Sanırım mail adresime gelen bir proğramı indirmek için rapidshare sitesine bağlanmak isterken önce explorer hata verdi daha sonra R6025 hatası ile karşılaştım. Bu sorun ile ilğili uyarı aldığımda pc çok yavaşladı ve sayfalar donmaya başladı ctrl+alt+delet yaparak exploreri kapattım.Hatırladığım bu kadar ama bu R6025 bundan öncemi bundan sonramı olduğunu tam olarak hatırlamıyorum.Size yardımcı olmak adına en ince ayrıntısına kadar yazıyorum.İlgilendiğiniz için teşekkür ederim.Umarım nedeni buluruz ve çözüme kavuşturabiliriz.
İlk başta bence windowsu güncelleyin yani sp3'geçin muhtemelen microsoft bunula ilgili bir güncelleştirme yayınlamıştır.ve mutlaka ie'yide güncelleyin sorun yüksek ihtimal çözülür.
Eğer çözülmesse;
Msni kaldırıp tekrar yükleyin.güncel versiyonunu çünkü anladığım kadarıyla msn ile ilgili bir problem tam da maillerinize bakarken çıkmış.
İlginizden dolayı teşekkür ederim. Söylediklerinizi yapmaya çalışacağım umarım bir sonuca varabiliriz.İyi çalışmalar..
ARKADAŞLAR AYNI SORUN BENDEDE ÇIKIYOR AMA MİCROSOFT LA MSN İLE ALAKLAI DEĞİL BİR OYUN YÜKLEDİM OYUNU OYNADIM BÖLÜMLERİ GEÇİYORDUM İYİ ÇALIŞIYORDU ANACAK GEÇEN OYUNA GİRERKEN BU HATANIN AYNISI ÇIKTI BİR YÖNLENDİRİRSENİZ OYUN ÇOK GÜZEL KANE & LYNCH DİYE CD Sİ YOK OLSA YÜKLERİM YARDIMCI OLURSANIZ SEVİNİRİM ARKADAŞLAR...