rabidshareden sınırsız download dosya indirmenin çözümü varmı modemi dakika başı resetlemek istemiyorum modem sürekli resetlenirse bozulma ihttimali daha yüksek seviyeye çıkıyor o yüzden rapidden sınırsız dosya indirmek istiyorum çözümü varmı?
rabidshare den sınırsın download
premium al...onun dışındaki çözümler illegale girer burda paylaşamayız
Arkadasım yazmışsın ama nasıl premium alacaz.bu konudada yardımcı olursan sevnirim
jdownloader programı işini görür.... adresinde ucuza premium satan pek çok insan var yardımcı olurlar sana
Google de rapid premium üyelik diye türkçe aratma yap resmi siteleri çıkar rapid premium satan.
Zaten 2 tane resmi sitesi var Türkiye'de. Ben kullanmıştım bir ara.
sen dosya indirdikten sonra 15 dk beklemeye devam et boşver milleti zengin etme.15 dk sonra yeniden indir
Tek tük downloadsa neyse de, eğer rapidshare çok sık kullandığınız bir yerse, ayda 2 paket sigaradan ucuz bir masraf yaparak hiç zahmet etmeden bütün ay download bence çok da acı olmasa gerek.
Oradan da freeware indirmediğinizi bildiğimize göre...
Bu rapid olaylarında ayakta kalabilen 3 program var şifreli günlerde bile iş yaptılar tabiki günü gününe takip edenler için
1-Cryptoload
2-usd
3-jdownloader
*ayrıca bn bugüne kadar rapidin bekleme süresini (şu sıralar 15 dk)
kıran program görmedim.Mümkünde değil ama 90 sn gibi kısa bekleme süresini
kırabilirsiniz .
*Yalnız şu yöntemde var ki burada yazılanlarla çelişmez bazı siteler 10-15 tane premium hesap alıp bunu üyelere kısmi olarak dağıtıyorlar.Sınırlı olmak kaydıyla
işte size başka bir link vererek filan günlük 4 -5 gibi bunada rapidi kırdım denemez yasal bir yöntem bnm görüşüm*
*modemi açıp kapamak ister normal yoldan ister programla zaten bilinen yol onu herkes biliyor
*Yani hiç kimse rapidi aşamaz demiyorum çok zor aşan aşar vede bu kısım bu sitenin konu alanında değildir vede beni aşar.........