Race Drive GRİD 2 Oynadığım en iyi yarış oyunu
Oynadığım en iyi yarış oyunumu değilmi emin değilim,ama çıktığı günden beri oynuyorum çok sağlam bi oyun,ilk oyunu güzel devam ettirmişler,araçlar hoş,pistler hoş,rakipler zorlu,hasar modellemesi çok iyi,Codemastersten beklediğim kalitede bi oyun.
Param olunca alacağım hemen, Steamworks olması en güzel yanı zaten.
Valla konsalda hep Gran Turismo oynardım.Hep bilgisayara da böyle bir oyun gelse diye beklerdim.GT den aldığım keyfi % 90 Grid 2 de yaşadım diyebilirim.Keşke araç içi kamerada olsaydı.
3.Oyun çıkarsa ki çıkacaktır.Araç içi kamera koyulmalı ve araç grafikleri çok çok daha iyi olmalı.Yollar,pistler,araç listesi,yarış türleri çok güzel.Ancak araç grafikleri günümüze göre çok daha iyi olmalı.Bence Gran Turismo ya rakip olur biraz daha gelişirse...
Valla konsalda hep Gran Turismo oynardım.Hep bilgisayara da böyle bir oyun gelse diye beklerdim.GT den aldığım keyfi % 90 Grid 2 de yaşadım diyebilirim.Keşke araç içi kamerada olsaydı.Araç içi kameradan bu tarz oyunları oynayanlar sınırlı olduğu için boş yere masraf yapmamak adına kullanmıyorlar artık.3.Oyun çıkarsa ki çıkacaktır.Araç içi kamera koyulmalı ve araç grafikleri çok çok daha iyi olmalı.Yollar,pistler,araç listesi,yarış türleri çok güzel.Ancak araç grafikleri günümüze göre çok daha iyi olmalı.Bence Gran Turismo ya rakip olur biraz daha gelişirse...