arkadaslar race drıver oyununu kurdum oyun gayet guzel onlıne oynuyorum (game spy uye olduktan sonra ) fakat arkadasımla aynı oyunda bulusmak ıstıyoruz bunu nasıl yapabılırrız ben salon acıyorum bu kurdugum salona arkadasım dırek nasıl ulasır sıfrelı acıyoruz arkadasım sıfreyı gırıyo eror verıyo veya ben gıreyım farket mıyor yardımlarınızı beklıyorum
race drıve grıd onlıne problemi
eğer özel oda kuramıyorsanız sizde anlaşıp hazır kurulu bir odada buluşun bence. Ben çok sık oynuyorum Multiplayer. ERKANSYK umarım karşılaşırız
orjinal oyun şart değil gamespy da gerekli değil oyunu açıp direkt multiplayer oynayın sadece aynı odaya girebilmeniz önemli dediğim gibi.
sky23 arkadasım bu odada bulusmayı nasıl yapıcaz bılıyorsan anlatırmısın sımdıden tesekkurler
aslında direkt bir yolu yok bir şekilde anlaşıp girmeniz gerekiyor. Şöyle diyeyim. Mesela multiplayeri açtınız ranked ve unranked(rütbeli, rütbesiz) menüsünü seçin. Diyelimki ranked seçtiniz ekrana gelen menüden custom game seçin ardından gelen menüden race length i medium seçin 4-5 oda gelecektir anlaşıp bu odalardan birine girin. Yalnız ranked-unranked menüde özel oda açma var(privet) ben herhangi bir arkadaşımla denemedim isterseniz siz deneyin. Sanırım daha önceden Gamespy üzerinden denemiştiniz. Birde bunu deneyin.
arkadaşlar hımachi die bir ag birleştirici var onunla oynayabilirsiniz süper birşey:))))