ya ben race driver grıdi yukledım.yalnız bır sorunum var.calıstırdıgım zaman oyun baslangıcında grid.exe hatayla karsılastı ve oyun kapandı dıe bır hata verıo ve oyun acılmıo.acaba bu sorun neden olabılır.yardıjm edersenız sevınırım..sımdıden tesekkurler..
race driver grid hatası..
oyunu winrardan çıkarırken direk mi yükleme yaptın yoksa tüm klasörleri çıkartıp mı yükledin?
ılk once winrardan cıkardım.sonra bat uzantılı setup dosyasını calıstırdım..tek tek exract yaptı bı klasore..bıttıgınde oyunun sımgesını tıkladım ve dedıgım hatayı verdı...rıplı dosyadan yukledım yanı..
ya nıye hıc kımse bısey yazmıo merak edıom dogrusu...
arkadaşımm bende riplisi indirip kurmuştum sen neden yapamadın anlamadım crack olayını yaptın mı peki?
sistem özelliklerini yazsan belki sorunun ne olsuğunu bulabiliriz
ya crack olayını yapmadım dogrusu...
sistem özellıklerim:
amd athlon 4800+
2 gb ram
nvidia geforce 8500 gt ekran kartı..
varsa crackini atarsanız sevınırım....
sistemin oyun için yeterli. fakat ripli oyunlarda her zaman sorun çıkabilir. yalnız bu forumlarda crack paylaşımı yasak.
yanı bosuna ındırdım..bosu bosuna kota doldurdum...bakalım bı daha kurup crackını de yapıım.olmazsa tamamen sılcemm artık...
Arkadaşım. Aynı Problemi Ben de Yaşıyorum. Yardımını Ve Diğer Arkadaşlarında Yardımlarını Bekliyorum
ya kımse yardımcı olmuo ve yorum yapmıo burda ben bunu gordum....
sorun crack falan degil.onu da denedım ama bı sonuca ulasamadım.forum kurallarını da okudum hıc kuskunuz olmasın...crack falan da ıstemıyorum gerek kalmadı...yıne de ılgılendıgınız ıcın tesekkur ederım...yalnız bır seyı de dıle getırmek ısterım..forumda gereksız konulara yorum yapılırken bazı cıddı konulara(tesaduf olsa gerek)yorum yapılmayıp ılgılenılmıyor..tekrar tesekkurler...
oyunu crackli dosya ile oynaman imkansız sadece sahte image ile oynayabiliyorsun orjinal cd gibi görüyor oyun image dosyasını yalnız oda beraberinde bir prblem getiriyor oyunu 2-3 kez çalıştırdıktan sonra windows çöküyor explorer.exe ve dwatson.exe bozuluyor windowsta hiç bir işlem yapamaz hale geliyorsun
arkadaşlar grid oyunu ile ilgili benim de problemlerim var. gerçi konu açmıştım bununla ilgili, kısaca buradan da özetleyeyim; oyundayken (5-10 dk. içerisinde) monitörden yansıyan renkler anormal ve ciddi bir şekilde bozuluyor, sanki ekran kartı yokmuş gibi sistemde ardında sistem oyunu kapatıp masaüstüne dönüyor ve şu hata raporunu veriyor;
Sorun imzası:
Sorunlu Olay Adı: APPCRASH
Uygulama Adı: GRID.exe
Uygulama Sürümü: 1.0.0.0
Uygulama Zaman Damgası: 482b5094
Hata Modülü Adı: nvd3dum.dll
Hata Modülü Sürümü: 7.15.11.8250
Hata Modülü Zaman Damgası: 49cd2695
Özel Durum Kodu: c0000005
Özel Durum Uzaklığı: 0021543f
OS Sürümü: 6.0.6000.2.0.0.256.1
Yerel Kimlik: 1055