RadarSync 2008

viking20
06-02-2009, 10:22   |  #1  
viking20 avatarı
OP Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 141
7,681 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: May 2006

RadarSync 2008
http://www.radarsync.com/
http://download.chip.eu/tr/Radar ... 5.38.0_3538440.html
RadarSync 2008 ile Windows sürücülerini güncellemek çok basit,[bknz.CHİP\Şubat'09\Sayfa:106 ve Tam Sürüm DVD'de,CHİP-Code PC TAMİRİ]
RadarSync adlı yazılım ile Windows sürücülerini güncellemek çocuk oyuncağı gibiymiş meğerse. Yazılım öncelikle bilgisayarınızı tarıyor ve sonrasında size rapor veriyor. Bu rapor ile yüklü olan sürücülerin yeni sürümleri listeleniyor. Sadece sürücülerin değil, sisteminizde yüklü olan yazılımların da güncel sürümlerini bulabiliyor.
RadarSync 2008 yazılımı ile sürücü üretici sitelerini tek tek ziyaret edip, sisteminize uygun sürücüyü bulmak derdinden kurtuluyorsunuz. Hemen şu soruyu sorabilirsiniz;
- Zaten bilgisayarım ile verilen bir sürücü CD’si bulunuyor. Neden tekrar güncelleme gereği duyayım?
İşte yanıtım,
-Sürücü üreticileri her geçen gün bir yeni sürüm çıkarırlar. Yeni sürüm ile eski sürümlerdeki hatalar giderilir, ve her yeni sürümde ilgili donanım daha verimli şekilde bilgisayarınızda çalışır. Bu da size hız sağlar. O nedenle sürücüleri güncel tutmak, yerinde bir uygulama olacaktır.(Alıntı)
RadarSync 2008 Nasıl Kullanılır?
Yazımızın sonundaki bağlantıyı kullanarak yazılımı bilgisayarınıza indirin ve kurun. Ardından yazılımı çalıştırın.

edit:resimlerin üzerini tıklayın.
burd.
-----------
RadarSync Sürücülerinizin ve Proğramlarınızın son versiyonlarını arayıp bulan bir yazılım.Her bilgisayarda olması gereken yazılım.Bilgisayar sürücüsü ve programlarınızın güncelleştirme aracıdır.Arama,zahmetine girmeden sizin yerinize arar bulur.Program sizin bilgisayarınızda bulunan işletim sistemi ve yazılımları gözaltında takip ederek sizin işleminizi yormadan ve yavaşlatmadan gerekli güncelleştirmeleri otomatik olarak yapar.Sadece güncelleştirme yapmakla kalmayıp sistemin performans ayarlarını en iyi şekle getirir.Yapmış olduğu güncelleştirmeleri kendisi yükler ve size daha sonra kullanım için bir yedek oluşturur. Yazılımlarda dahi gerek duyulan paket dosyalarını bularak sizin için yükler. Bütün bu işlemleri isterseniz siz tek tek izin vererek kontrol altına alabilirsiniz.Bilgisayarda Yeni başlayan kullanıcılar Sürücüleri nasıl,nereden,hangi sürücüleri indirip kuracaklarını bilemeyenlere süper kolaylık.(Alıntı)

Son Düzenleme: viking20 ~ 16 Ocak 2012 19:44
manager817
06-02-2009, 10:51   |  #2  
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 0
205 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: May 2007

Güzel bir programa benziyor fakat kullanmadan bilemeyiz tabiki, kullanım kısıtlama olmasaydı daha da iyi olurdu.