radeon 9600se driver problemi

Bu başlık kilitlidir. Yeni mesajlar gönderilemez veya mevcut mesajlar düzenlenemez.
k-non
02-07-2004, 20:23   |  #1  
OP Taze Üye
Teşekkür Sayısı: 0
1 mesaj

Y bilen varsa yardım etsin radeon 9600 ümü heyecanla almış ve kurmuş bulunuyorum fekat sitesinden en son driver larını yüklememe rağmen hydravision özellikleri penceresi tam görünmüyor nasıl desem yani hani pencereyi büyütürsünüz ya işte onu yapamıyorum yazılar yarım yarım kalıyor  hani performans etkilemiyor ama yine de ben bütün harçlığımı vermiş olaraktan en azından 15 günlük garanti kapsamı içerisinde buna çözüm bulmalıyım yardım lütfen!!!  sistem: 256mb ddr (512 olcak )  , win xp pro , p4 2.4 ghz , msi 845e max ...

puratu
17-07-2004, 14:40   |  #2  
Taze Üye
12 mesaj

bendede  var bi boka yarımıyo dahası zart zurt çıkıp moralini bozuyo hiç uğraşma

Eremsalsiz®
03-08-2004, 10:26   |  #3  
Üye
89 mesaj

Arkadaşlar, sanırım kartınızı overclock etmeye çalışıyorsunuz, yoksa benmi yanlış anladım?
Kartınızın modeline göre uygun "modifiye dilmiş" sürücülüeri kullanmanız gerekiyor, bunun için netten küçük bir araştırma yapmanız yeterli, normal sürüclerle bunu yapmanı zor; ama imkansız değil!

webaytek
03-08-2004, 11:00   |  #4  
Yıllanmış Üye
659 mesaj

driver problemi konu başlığı altında -

alıntı:
256mb ddr (512 olcak )
[alinti] ve [alinti]hydravision özellikleri penceresi tam görünmüyor nasıl desem yani hani pencereyi büyütürsünüz ya işte onu yapamıyorum yazılar yarım yarım kalıyor

bunlar birbirinden alakasız sorular - Sürücü sorunu mu yazılım sorunu mu yoksa overclock mu ben anlayamadım - biraz daha açık anlatırsan seviniriz Gülümseme