Şimdi olayı size kısaca izah edeyim : Benim eski ekran kartım Geforce5200mx 128mb idi.Onun yerine bu ayki chip dergisinde 7nci sırada bulunan FIC Radeon9600XTyi satın aldım.Bilgisayarımda yaptığım tek değişiklik buydu ve aldığım günden bu yana yeni 3d oyunların tamamında INFINITE LOOP hatası başgösterdi [infinite loop : bildiğiniz windows mavi ekran hatası :( ]
Update etmediğim hiçbir driver [bios dahil ] kalmadı bilgisayarda ve internette yazan birsürü şeyi denememe rağmen sonuç alamadım.Internette benim sorunumu yaşayan 100lerce kullanıcı var ve çoğu çareyi nvidiaya dönmekte bulmuş , bu gidişle ben de öyle yapacağım çünkü nvidiada hiç sorun yaşamadan her oyunu oynayabiliyordum.
Sims2,Rome Total War gibi oyunlar rasgele bir süre içinde[20dk gibi] ya desktopa dönüyorlar ya da bilgisayar reset atıyor[infinite loop nedeniyle]
Maalesef internette bu sorunun belli bir çözümü yok ve günlerdir birçok şeyi denedim , kısacası bu RADEON9600XT beni bitirdi ve bir daha ATI alırmıyım bilemiyorum
Radeon 9600XT kabusu!!!!
Bu başlık kilitlidir. Yeni mesajlar gönderilemez veya mevcut mesajlar düzenlenemez.OP Taze Üye
Teşekkür Sayısı: 0
2 mesaj
Üye
89 mesaj
Sistem sıcaklığını oyun oynamaya başlamadan, oyun sırasında ve oyundan atınca ölç. Eğerimkanın varsa pc'den bağımsız bir aletle bunu yap. Eğer anromal bir artış varsa sorun aşırı ısınmadan kaynaklanıyordur. Benimde başıma gelmişti, kasa içi havlandırmayı arttırıp sağlam bir işlemci fanı takarak sorunu çözdüm.
Taze Üye
17 mesaj
aynı karttan bendede var 9600xt nin biosunuda update ledim demissin bunu nasıl basardın bios update dosyası varsa banada gonderirimisin ben bir turlu bioz update dosyasını bulamamıştım. FIC 9600xt. nin bioz update dosyası www.fic.com.tw de bile yok ki¿¿