radeon hd 3870 ddr4 512 mb ekran kartı almak istiyorum chip dergisinde bu kart için tavsiye edilmişti fiyat/performans sonuçları cok iyi diye ama geforce 9600 gt arasında karasız kaldım bütcem de bunlara uygun oyunları cok mükemmel olmasada tatmin edici bi şekilde oynamak istiyorum yardımcı olursanız cok iyi olur.
radeon hd 3870 ddr4 yardımm
dostum ben 3870 kullanıyorun ve güncel driverlerle çok rahat son dönem oyunlarını oynuyorum
tereddütsüz al derim
dostum burda 9600 gt ile HD3870 karşılaştırmları var bakabilirsin eminim yardımcı olacaktır sana
Ne kadar?
Bu arada avatarımı unutmuşum, korktum
Reborn91HD3870 her konuda ( fiyat hariç ) 9600gt den üstün bir karttır 512mb Gddr4 versiyonunu gönül rahatlığı ile alabilirsin arkadaşım :)dostum yanılıyorsun hem performans hem fiyat olarak ilerde 9600gt burda bakabilir isteyen arkadaşlarr
http://www.techspot.com/article/ ... -hd3870/page10.html
vallahi bende anlamadım herşeyde farklı birşey yazıyor.. en iyisi yeni serileri beklemekk :)
Reborn91http://www.techspot.com/article/88-geforce-9600gt-versus-radeon-hd3870/page10.htmltamam dostum burdada yapılan dneylerde 2 oyun da geçilmiş geri kalan oyunlarda lidervallahi bende anlamadım herşeyde farklı birşey yazıyor.. en iyisi yeni serileri beklemekk :)
Ben 3870 ekran kartı var performans olarak iyi yalnız şöyle bir durum var ben ekran kartı alacak olsaydım şuan için 8800GT alırdım çünkü nvidianın oyunlardaki farkı açık ara belli ama kötü kartmı hayır atinin kaybı oyun firmaları ile arasının pek de iyi olmaması bunun anlamı şu oyunlar yazılırken nvidianın teknolojisi üzerine geliştiriliyor bu nedenle ati kartlar aynı performansı vermiyorlar
Yatırım,oyunlara ve yazılıma olan desteği sayesinde birinci zaten nvidia
volkan orhan abim nvidia ge force 7200 go call of duty 1 i güzel oynatırmı şimdiden teşekkürler
özelliklerin buysa 600 Mhz or higher if running Windows 98 or Me, 700 mhz or higher if running Windows 2000 or XP,Pentium III or Athlon
128 Mb RAM
Windows 98/ME/2000/XP (95 VE NT desteklemez )
32 MB 100% DirectX 9.0b compatible Video Card with Hardware T&L
8X Speed CD/DVD ROM
1.4 Gb Boş Disk Alanı kendi sitesinden buldum kaldırır da güzel oynatırmı bilemem