Arkadaşlar önce şunu belirteyim benim blgisayarımdaki power spum gerçek 500 watt dün yeni bir ekran kartı aldım His Radeon Iceq4 Hd 4850 512 mb ekran kartı,kartın kutusunda minimum güç kaynağı gereksiniminin 450 w olması önerilen güç kaynağının ise 550 w olması gerektiği yazıyordu.Benim power spu 500 w sizce bir sorun çıkartırmı ,darboğoaz olurmu,rahat çalışırmı ? birde ben oyunlara düşkünüm bilgisayar tam yük altında daha fazla güç harcadığı için oyunlarda sıkıntı yaşarmıyım.Dediğim gibi güç kaynağım gerçek 500 w zaten crossfire yapmayı da düşünmüyorum sizce güç kaynağım yeterlimi yoksa 50 w daha arttırarak 550 w güç kaynağımı almalıyım bana yardımcı olursanız gerçektan size çok minnettar kalırım.
Radeon Hd 4850 sizce power spu yeterlimi ?
OP Üye
Teşekkür Sayısı: 0
82 mesaj
Son Düzenleme: special forces ~ 05 Şubat 2009 08:46
Banlandı
Teşekkür Sayısı: 21
5,777 mesaj
Fazlasıyla yeterli, ancak crossfire için değil.Crossfire yapacağınız zaman PSU yükseltmeside yaparsınız.
OP Üye
82 mesaj
Ben zaten tek kullanacam crosfire felan yapmayı düşünmüyorum ama tek kullanım için yetermi bir sorun çıkarmı veya darboğaz olurmu ? bu sorunun cevabını yazarsanız memnun olurum.
Yıllanmış Üye
1,349 mesaj
Söylemişler zaten. Çok rahat yeter. Kafana takma fazlasıyla yeterlidir.
Yıllanmış Üye
262 mesaj
işlemcin c2d serisiyse bi sorun olcanı zannetmem 500 wat bu sonuçta gerçekse bide yetecektir .