Kendi ağımdaki bilgisayarlara bağlandığın halde, uzak noktadaki yani başka bir adresteki bilgisayara nasıl bağlanırım. (ip'sini öğrendiğim halde) bağlanamıyorum. (No licence olduğundanmı acaba)
Radmin V 2.2 Kullananlar
Bu başlık kilitlidir. Yeni mesajlar gönderilemez veya mevcut mesajlar düzenlenemez.bunun icin isletim sisteminin windows xp olmasi gerekiyor karsi bilgisayirinda tabii.! Start + All Programs + Remote Assistance a tikla.. karsi tarafinda senin girisine izin vermesi gerekiyor.
Ben Ranmin 1.1 kullanmıstım ve karsıdaki PC de o programın kucuk bi dosyası war, (rserver.exe) bunu yuklu olması gerekiyodu. ve calısır durumda olması da. daha sonra baglantı penceresini acıp IP yi giriyosun. ok dediginde Karsıdaki Masaustu el,nin altında. 2.2 kullanmadım.
Program licence olmadığından bağlanmıyor galiba. serial olan varmo acaba?
CHIP Forumlarında hiç bir şekilde warez, trainer, crack, cd-key, oyun veya konsol rom'ları vb.yasalara aykırı konular açmak, bu tür uygulama ve seri numaralarının değiştokuşu, bunlara yanıt vermek ve bu tür programlar içeren web sitelerine link vermek kesinlikle yasaktır. Böyle bir konuya rastlandığında, konuyu açan kişinin daha önceden atmış olduğu tüm mesajlar ve kullanıcı hesabı silinecektir.