rıdo sormuş:
buldukdan sonrada nasıl yüklerim tşklr.
Soru Türü: Yazılım
İşletim Sistemi: Windows XP
Sistem Özellikleri:
lenovo n500
İnternet Tarayıcı: Mozilla/5.0 (Windows; U; Windows NT 6.1; tr; rv:1.9.2.3) Gecko/20100401 Firefox/3.6.3
rıdo sormuş:
buldukdan sonrada nasıl yüklerim tşklr.
Soru Türü: Yazılım
İşletim Sistemi: Windows XP
Sistem Özellikleri:
lenovo n500
İnternet Tarayıcı: Mozilla/5.0 (Windows; U; Windows NT 6.1; tr; rv:1.9.2.3) Gecko/20100401 Firefox/3.6.3
http://www.notebook.gen.tr/noteb ... -64bit-windows.html
bu lınkte vede sıtede hepsı mevcut vede resımlı anlatım da mevcut
bu program ılede entegre edersınız cd ye
Dalgami geciyorsunuz bazen susayim diyorum cünkü cogunuz bilgili insansiniz ama kafadan sallama cevap vermek nedir kendinizde biliyorsunuz bunu aslinda ?
Adama dersiniz Gpuz, Sandra, speccy vs sv gibi bir programla pc özelliklerini yaz ona göre drivers verirsiniz kurar kafadan sallama bende bu surda su var ne demek ya ?
Kusura bakmayin arkadaslarda yardimci olmadan önce bunlari yönlendirin ilk olarak zahmet edip tenezzul edipte biraz ögrenek bir seyleri belirtmeyi ögrensinler yapmayin böyle.
Aygıt sürücülerini elle yüklemeden önce, üretici tarafından sağlanan aygıtınızın,donanımınızın bilgilerine mutlaka sahip olmanız gereklidir.
güncelleme yapacağınız sürücünün
İşletim Sistemi:.... ?
Sistem Özellikleri:. ?
Model seri no:...... ?
Bilgilerine dikkat etmeli mutlaka sahip olduğunuz donanımın, bilgilerine sahip olmalısınız.,
aradığınız driver(sürücü) üretici firma ad ,isim ile aramaya başlayabilirsiniz.
Ayrıntılı tüm Bilgileri Tüm donanım sürücüleri konu başlığı altında bulabilirsiniz.