merhaba bilgisayar anidan kapandı ve kasayı açtım kısa bir kontrolden sonra ram lerin birinin soket girişinin tek birtanesinin iletken sokete giren bakır kısmının yanmış olduğunu tespit ettim ne yapmam gerekir acaba tekrar aynı ram le çalıştırabilmem için bilgi ve önrilerinizi bekliyorum şimdiden teşekkürler
ram bozulursa ne olur
Garanti kapsamında değilse zaten çöpe atacaksın...
Anakartınızdaki voltaj sorunudan böyle bir sonuç ortaya çıkmış olabilir. Bir teknik servise başvurun ve tüm donanımlarınızı kontrol ettirin.
buyuk ihtimal böyle birseyin kullanınm hatası oldugunu söyliyecekler dir ama ramlar bilgisayarda en zor bozulan bilesenlerdir buna ramen turkiyedeyiz tuketiciyi sadecek yolma pesinde bu insanlar ama se genede para biriktirmeye basla gecmiş olsun yada soguk suyla dus al
eğer ramlarin arızalı olduğundan emin iseniz ramlerin chipseti yanmamış ise garanti kapsamındadır ama chipsetler yanmışsa kesinlikle garantiye almazlar...
garantisi bitmisse yenisini alacaksın
Ya korkutmayın arkadaşı yüreğine falan inecek.Yinede sen bi götür arkadaşım bi baksınlar ne var ne yok neresi yanmış neresi hala normal