ronaldinho sormuş:
sLM..
Benim bilgisayarım şuan 2 tane 1'er GB'lık toplam 2GB A-DATA marka DDR2 667Mhz RAMler kullanıyor.Ve hiçbir sorunla karsılasmıyorum.Windows düzgün bir şekilde çalışıyor.Bilgisayarı kullanabiliyorum yani....
Anakartımın markası MSI G31M2 V1. Bu anakart 4GB'lık RAM'i destekliyor.RAM slotlarının renkleri ise ikisi yeşil, ikisi turuncu..
Windows XP pro.32 bit kullanıyorum...
Ben bilgisayarıma 1GB'lık ve diğerleriyle marka, model,frekans bakımından aynı bir RAM daha monte ettim.Yani bilgisayarımın RAM kapasitesini 3GB'a çıkarmak istedim.Ama Windows bu sefer açılmadı.Yeni RAM'i boş olan diğer slotlarla takarak da denedim ama olmadı.Yeni RAM bozuk değil( tek başına denedim), slotlarda ise hiçbir sorun yok(onlarıda sadece1 RAM ile tek tek denedim).Ama sorun yok hiçbirinde.Sorun nerden kaynaklanıyor anlamadım.Win.32bit desem o 4GB'ı çalıştırır ama 3GB diye gösterir.Bense sadece 3GB yapmak istiyorum ama olmuyor.Duallikle bir ilgisi varmıdır? Bunu nasıl anlayabilirim ve düzeltebilirim? Bana bu sorun için bir yol gösterin:( RAM'i aldığım yerde çok uzak geri verim....RAM elimde kalmasın...Lütfen yardımcı olun..İyi günler..
Soru Türü: Donanım
İşletim Sistemi: Windows XP
Sistem Özellikleri:
İntel Core2 Duo-2,66Ghz-2GB RAM-512 MB EkranKartı
İnternet Tarayıcı: Mozilla/4.0 (compatible; MSIE 7.0; Windows NT 5.1; Mozilla/4.0 (compatible; MSIE 6.0; Windows NT 5.1; SV1) ; Embedded Web Browser from: http://bsalsa.com/; .NET CLR 2.0.50727; .NET CLR 1.1.4322)