biri 256 266 mhz diğeri 512 400 mhz ramim var.
64 mb nvidia 2mx/mx400 inca ekran kartım var.işlemci p4 1.5 GHz.
Ramlerin harhangi birini ekran kartı için kullanabilirmiyim.yani ramlerden birini ekran kartı kullancak şekilde.ne gerekli nasıl yapılır? imdiden teşekkürler.
ram i ekran kartına aktarma yapılabilir mi?
Bu başlık kilitlidir. Yeni mesajlar gönderilemez veya mevcut mesajlar düzenlenemez.Evet elvis32 haklısın..
Ve evet bu uyarma görevini gönüllü olarak almış bulunuyorsun..Ve bu bayrağı taşımaya devam edeceksin..!!
mmmmm;
soruna gelince, ekran kartının ram`i ile bilgisayarın ram`i farklı şeylerdir..benzer işlevi görselerde,söylediğin olayı yapmak imkansız..Ekrankartının ram`inin artmasını istiyorsan yeni ve daha iyi bir ekrankartı almaktan başka bir çaren yok..
CU_GS7Evet elvis32 haklısın..sizler varolduğunuz sürece bu bayrak benimledir! Allah'ım ya, ne günlere kaldıK!
Ve evet bu uyarma görevini gönüllü olarak almış bulunuyorsun..Ve bu bayrağı taşımaya devam edeceksin..!!mmmmm;
soruna gelince, ekran kartının ram`i ile bilgisayarın ram`i farklı şeylerdir..benzer işlevi görselerde,söylediğin olayı yapmak imkansız..Ekrankartının ram`inin artmasını istiyorsan yeni ve daha iyi bir ekrankartı almaktan başka bir çaren yok..
Doğru mu? anladım Sistem RAM'inden bir parça VGA'a vereceksin, doğru anlamış isem bu oluyor. Eğer anakartın destekliyorsa BIOS'dan bunu ayarlayabilirsin. Güncel Direct3D'de bu olaya destek veriyor
ekran kartı onboard degil ki ekran kartına ram takviyesi yapsın.
Ekran kartının onboard olması şart değil, ram takviyesi için. Destekleyen anakartların bios'unda bu oranlar var.
kusura bakmayın kendiliğinden olmuş
ekran kartıyla iligli bölüme yazdım sanıyordum.
zaten kendime yakıştıramadım.