Merhaba arkadaşlar.(Atilla abi biliosun ram konusunu )
Ben 2gb ram alıcamda bazı arkadaşlar windows 32 bit olduğundan 3.5gb desteklediğini sölüyorlar.Yani alsam boşamı gider.Bide aldım diyelim.Takmasını biliyorum kasanın içinede nasıl kurucaz onu yoksa sadece takıcazmı BIOS ile ilgisi varmı.
Şimdiden teşekkürler.
Ram'i nasıl kurabilirim?
OP Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 0
364 mesaj
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 2
5,871 mesaj
Yinemi sen
Sadece takacaksın ekstra bi işlem yok. Ama dedikleri gibi Ram'in tamamını kullanamayacaksın.
64 Bit işletim sistemi yüklemen gerekir. İnternette ararsan bulabilirsin Windows 7 64 Bit ya da Windows 7 x64 şeklinde. Format atmayı biliyorsan CD'ye çekip format atacaksın başka bi işlem yok.
Yinemi senhayqo12 bunları da benden öğrendi şimdi gelip sana hava atıyor ustanı unutma atilla:)
Sadece takacaksın ekstra bi işlem yok. Ama dedikleri gibi Ram'in tamamını kullanamayacaksın.
64 Bit işletim sistemi yüklemen gerekir. İnternette ararsan bulabilirsin Windows 7 64 Bit ya da Windows 7 x64 şeklinde. Format atmayı biliyorsan CD'ye çekip format atacaksın başka bi işlem yok.
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 0
553 mesaj
Yinemi senİnternette ararsan bulabilirsin Windows 7 64 Bit ya da Windows 7 x64 şeklinde. Format atmayı biliyorsan CD'ye çekip
illegal işler forum kurallarına aykırıHer Zaman Orjinal Microsoft Yazılımı İsteyin
Netten Çekip Yazmayın
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 7
3,717 mesaj
İnternette ararsan bulabilirsin Windows 7 64 Bit ya da Windows 7 x64 şeklinde. Format atmayı biliyorsan CD'ye çekip
illegal işler forum kurallarına aykırıHer Zaman Orjinal Microsoft Yazılımı İsteyin
Netten Çekip Yazmayı
Öyle herşeyin altında birşey ararsanız bende size şunu söylerim
Atilla crackleyin dememiş ki
Çekin kurun demiş gerisi kurana kalmış.
Belki kurduktan sonra lisanslama kiti ile online olarak lisanslayacağım 64 bit'i ;)Son Düzenleme: mcafee23 ayrılmıştır ~ 25 Ekim 2010 18:33
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 2
5,871 mesaj
hayqo12 bunları da benden öğrendi şimdi gelip sana hava atıyor ustanı unutma atilla:)Son kısımı anlayamadım ?