arkadaşlar bende 2x2 ocz cl4 800mhz ramler var ama bi turlu timing ayarlayamıyorum korkuyorum yalnıs bısey yapmakdan timing neye göre ve nasıl ayarlıyacagımı bana soylermısınız. Lütfen bu konuda bana gercekten salam bi kaynak yada salam bir bilgi verirseniz cok sevinirim çünkü bunun nasıl yapılacagını gerçekten öğrenmek istiyorum
ram overclock için bana yardım!!!! (lütfen)
anakartının o/c deteğiyle ilgili birşey öyle bir ayar bölmü yoksa ayarlayamazsınız eğer varsa ve olmuyorsa biryerlerdeki autoyu manuele çevirmeniz gerekiyor.
Sisteminiz nedir? Ram "overclock"u size fayda sağlayacak mı acaba? Ben sanmıyorum.
oraları gectım sadece nasıl yapılcagını bılmıyorum yerlerını bılıyorum neye gore nasıl ayarlandıgını ogrenmek ıstıyorum yanı o/c yerlerı bellı maule aldım mı bana menuyu verıyo ama ordan neye gore degıstırecegımı bılmıyorum herseyı bılıyorum ıslemcıyı amd4200 2.2 den 2.65 kadar aldım ramler auto ıdı stabılde oldu sadece devam etmek ıstıyorum 2.65 den sonra ramler proglem yaratıyo ıslemcının hızını yakalayamdıgı ıcın oyunlarda hata verıyo hatta 2.8 kadar wındows acabıldım sadece ama oyun veya baska bısey yaptırmıyo
ıslemcı amd 4200 anakart msı k9a2 platıum ram ocz cl5 ekrana kartı hd 4870
bu arada bu ıslemcıyı 3.0 kadar cıkarta bılırsem elımde amd phone IIx4 920 2.8 var onuda overclocklayacam
YA ARKADASLAR LUTFEN BİLGİSİ OLAN İRİSİ YAZSIN LÜTFEN RİCA EDİYORUM OVERCLOCK DÜNYA OVERCLOCK SAMPİYONUN KULLANDIGI RAMLERDNE ALDIM AYNISI YANI CL5 ADAM YAPMIS DEMEK Kİ YAPILA BILIYO LUTFEN BİLGİSİ OLANLAR YAZDIN CÖPLÜYE CEVİRMEYİN SURAYI