Süleyman abi Mainboard olur mu
motherboard koymamış cpu-z
Ram problemi 2 gb ram 1 gb görüyor.
- 1
- 2
abicim ya ram yuvası bozuktur yada ram calışmıyordur geçenlerde bana da oldu 2 gb ram taktırmıştır 1 gb ram gösteriyordu kuzeime sordu ya yuva bozuktur yada ram baktım yuva bozuktu
Arkadaşlar Mert63 arkadaşımız RAM üzerindeki bilgileri yazmış :
Ram'in etiket bilgileri:
Kingston KVR
KVR400X64C3AK2/1G
KIT OF 2 2.6V.
RAM 1GB 400MHZ KİNGSTON L
UAL KIT (2X512)
Bu rem Kit şeklinde demin söyledim bu ikinci söyleyişim oluyor .
RAM 2*512 Mb = 1GB yani herbiri 1 GB değil .
Adsız4 resmindeki Slot1 resmi var, bir de Slot2 resmi alabilir miyiz?
Bu arada 2x512 MB yazıyorsa etikette toplam 1 GB reminiz vardır arkadaşların dediği gibi. Yalnız tek kanal çalışıyor gözüküyor, acaba anakart mı desteklemiyor yoksa dediğiniz gibi bir farklı rem mi?Son Düzenleme: Süleyman. ~ 01 Kasım 2009 00:26
Arkadaşlar Mert63 arkadaşımız RAM üzerindeki bilgileri yazmış :Ozaman doğrudur teşekkürler.
Ram'in etiket bilgileri:
Kingston KVR
KVR400X64C3AK2/1G
KIT OF 2 2.6V.
RAM 1GB 400MHZ KİNGSTON L
UAL KIT (2X512)
Bu rem Kit şeklinde demin söyledim bu ikinci söyleyişim oluyor .
RAM 2*512 Mb = 1GB yani herbiri 1 GB değil .
Remleriniz 2x512 MB. Anakartınızda 4 rem slotu var. Remleri aynı renkli slotlara takın, çift kanal destekliyor çünkü.
Adsız4 resmindeki Slot1 resmi var, bir de Slot2 resmi alabilir miyiz?Ewet etikette UAL KIT (2x512) yazyor her 2 sinde
Bu arada 2x512 MB yazıyorsa etikette toplam 1 GB reminiz vardır arkadaşların dediği gibi. Yalnız tek kanal çalışıyor gözüküyor, acaba anakart mı desteklemiyor yoksa dediğiniz gibi bir farklı rem mi?
Yok beğenmeseydim yazardım beğenmediğimi
Arkadaşlar hakkınızı helal edin hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim. Bilicii arkadaşım beni yalnış anlama ok saygılarımla...
dalgamı geçiyorsun arkadaşım sen ?
- 1
- 2