gigabyte ga-k8nmf-9 ana kart bios güncel format attım yine olmadı 2 gb ram var ama 1gb görüyor ram birini söktüm bu sefer 512mb oldu 2'sini takınca 1gb oluyor ram markası kingston ddr 400 mhz
yardım
Ram problemi 2 gb ram 1 gb görüyor.
- 1
- 2
bende merak ettim. baktığınız program yanlış gösteriyor olabilir.
Nerden bakıyorsunuz siz ? İşletim sistemi ve diğer donaımlar nedir ?Bilgisayarım özelliklerden bakıyorum 1gb yazyor işletim sistemi win xp ekran kartı ati x550 seskartı creative sb0100 hdd 80 gb ide.
Not ben önceden win7 kurdum sonrada xp ye geri döndüm yalnız win7 de bilgisayarım özellikler baktımda 2 gb ram 1 gb kullanılabilir yazyodu.
yok. ramlerden 1 arızalı ihtimali aklıma geliyor.
1 ram arızalı ozaman. başka bi ihtimal gelmiyor aklıma.
Programı buradan indir.Everestultima 5.30 programı ac sol tarafdaki menuden Anakartı sec sonra Belleksag tarafta cıkan ekranda toplam bellek miktarı yazıyor neyseodur.Serialde ozel mesajdan yolluyorum..
Programı buradan indir.Everestultima 5.30 programı ac sol tarafdaki menuden Anakartı sec sonra Belleksag tarafta cıkan ekranda toplam bellek miktarı yazıyor neyseodur.Serialde ozel mesajdan yolluyorum..peki deniyeceğim sonucunu yazacağim
Ram'in etiket bilgileri:
Kingston KVR
KVR400X64C3AK2/1G
KIT OF 2 2.6V.
RAM 1GB 400MHZ KİNGSTON L
UAL KIT (2X512)
forum kurallarını okuyun,
https://www.chip.com.tr/sss/soru_17.html
anlarsınız.
O illegal değil. Deneme sürümüdür otuz günlük.
banada ole geldi, çünkü başka bi ihtimal kalmadı[sanıyorum]
Ben anlatamadım galiba ram etiket bilgisini verdim. Ram'in sadece birini takınca 512mb görüyor sökyorum sonrada ötekisini takyorum onuda 521mb görüyor yani bendeki ram'ler 1 tanesi 1gb ama pc 512mb diye görüyor. Eğer teki arızalı olsaydı ben birisi söktümde pc başlattımda ram yine 1gb olması (eğer söktüm ram arızalı ise) gerekmezmi?
- 1
- 2