arkadaşlar elimde kingston 512mb ddr2 533mhz ram var.sisteme ram ilavesi yapmak istiyorum.1gb ddr2 533 mhz twinmoss marka ram alsam iki farklı marka uyum içinde çalışır mı??
ram takviyesi
Cas gecıkme surelerı de aynı olmalı.Yanı 2.5 cas yazıyosa ramınde alıcan ramınde 2.5 olmalı 3 veya 2 olursa çakılmalar olur.uyumuz olur
bence şaunki elinde olan ramdan aynı marka ve modeli seç
frakans degerleri cas aynı olduktan sonra sorun çıkmaz zaten ram i taktık tan sonra zaten uyum saglamassa hata verecektir
aynı şekilde 512 667 hi lavel ve 512 667 kingstown kullanıyorum sorun yok şimdilik
ama eger kafam karışmasın rahat olayım dersen erkanc ın da dedigigibi eski raminin markasıve özelliklerindede alabilirsin
saygılar
benersincefrakans degerleri cas aynı olduktan sonra sorun çıkmaz zaten ram i taktık tan sonra zaten uyum saglamassa hata verecektirBenersince söyleyecek söz bırakmamış.
aynı şekilde 512 667 hi lavel ve 512 667 kingstown kullanıyorum sorun yok şimdilikama eger kafam karışmasın rahat olayım dersen erkanc ın da dedigigibi eski raminin markasıve özelliklerindede alabilirsin
saygılar
ama benım avartarımı almıs soylenenlere bır sey eklemeye gerek yok
tavsiyeleriniz sonucunda aynı ramden bir tane daha aldım.yardımlarınız için hepinize teşekkür ederim.