Herkeze Merhaba Pc De Oyun Nadir Oynuyorum Masaüstü İşlerinde Birazdaha Performanslı Olmasını İstiyorum 2 GB Ram Var Diğer Özellikleri Aşagıdaki Linkden Bakabilirsiniz 2 GB Ram Daha Alıcam Gözle Görülür Bir Performans Artışı Olurmu Oyunlarda Bir Değişiklik Olurmu...+ Olarak Uygun Fiyatlı Bir Ram Önerirmisiniz Pc min Özelliklerine Bakıp
RAM Tavsiyesi DDR2
ram ekleyerek performans artışı çok az olur. Normalde 2GB Ram yeter ama 4GB'a çıkartırsan anca oyunların yükleme ekranı daha hızlı yüklenir, bilgisayar az biraz daha hızlı açılır o kadar. çok büyük bir artış bekleme. Performans artışı istiyorsan işlemcini değiştireceksin, oyunlarda performas artışı istiyorsan hem işlemci hemde ekran kartını değiştirmelisin.
arkadaşlar şuan masaüstü performansını arttırmak istiyorum yani biyere tıklandıgında daha hızlı açılsın birkaçtane işlem yapdıgım sıra donma olmasın bir antivirüs kurdugumda pc yi fazla kasmasın bu dediklerime + sı olucaksa bugün yarın alcam rami arttırırmı artırmazmı hiç ram takıpda performansda bir + gören olmadımı yaw :S