Arkadaslar Benim pcnin ram i düsük onu yükseltirsem arkadaslar bana baya artis görürsün dediler peki nekadar görebilirim veya kasmalari giderebilirmi enazindan? dizüstü sony vaio vgn-a117s ekran 64mb arkadaslar ama 1920x1200 görüntü yapabliyorum ve shift world oynuyorum max görntüde ama rada bi sürekli kasmalar oluyor. ram 256 iki tane bitanesini degistiremiyorum sistemin icinde digerini ise 1 gb takmayi düsünyorum 1280mb ile neler yapabilrim yardimci olursaniz sevinirim.
ram yükseltince degisiklikler nasil olur yardim?
ram ı alırsan az da olsa rahatlarsın fakat ben o leptobu değiştirmenden yanayım. çünkü ekran kartın çok geride kalmış. oynayabileceğin oyunlar sınırlı sayıda :)
2 tane daha varda bunun cözünürlügüne hayran kalirsin kardes okadar söylüyorum. :D zaten öyle düsnyordumda diger laptop var oda bunun gibi ama düsük özelligi yok. azcikmi rahatlar? world falan oynuyodum arkadaslarla cod 4 falan. ram le beraber kasmadan iyi oyniyabilirmiyim sence ne dersin?
dostum 1 gb ramin faydası pek olmaz olsada ölü yatırım o alete deymez yeni bitane almalısın buna verecegin ram parası gereksiz olur paranı biriktirip yeni al bu alet ölmüş cünki.
kardesim birde su var 1920x1200 görüntü prostreet world flan oynuyorum ama kasarak arada :@.. bilgisayarciya gittim dediki baya degisiklik olur ama bide ddr 1 oldukca pahali. bi dizüstü daha var bende ama onu kullancam artik yurtdisindada. :S bide onunla crysis 2 gibi oyunlari oyniyabilrimiyim? ikisininde özellikleri arkadaslar:
sony vaio vgn-a117s:
1.7 gghz1.69 gghz
64mb ekran ati radeon cift 9600/9700 önerilen görüntü 1920x1200
120gb harddisk
512 ram (1280mb rame yükseltmeyi düsünyorum)
acer aspire 8930G :
ekran 1gb (nvidia geforce 9600m gt)
ram 4gb
640gb harddisk
18.4 lcd HD
home theater 5.1 sorround sistem
3.gghz intel core 2 duo
1920x1080 cözünürlük
bu arada bilgiler icin cok saolun arkadaslar.
sony vaio da zor oynarsın crysis 2 yi ama digeri oynatır en kötü low detay felan götürür sonye ram alsanda cook büyük bi fark bekleme .